Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !


     Ένα από τα πιο δυναμικά, γρήγορα και αποτελεσματικά εισαγωγικά μαθήματα της Σχολής μας, ήταν και το "παρθενικό" μάθημα της Μαριλένας ως αρχάριας μαθήτριας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά και του Μάριου ως Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη μέχρι σήμερα ο οποίος, από το συγκεκριμένο μάθημα αναδεικνύεται σε ικανό Εκπαιδευτή μη χρήζοντα, πλέον, επιβλέψεως.  


     Ο Μάριος με την αναγνωρισμένη ικανότητα και προσοχή του έδειξε ότι ως Εκπαιδευτής μπορεί να διεκπεραιώσει τα καθήκοντά του με άνεση και ακρίβεια επ΄ ωφελεία των μαθητών του.


     Και οι δυνατότητες του Εκπαιδευτή φάνηκαν με το χαμόγελο αλλά και τις ακριβείς εκτελέσεις των ασκήσεων της μαθήτριάς του.


     Αναλυτικός και διεξοδικός, ο Μάριος, ακολούθησε το προβλεπόμενο πρόγραμμα ασκήσεων του εισαγωγικού μαθήματος με τη μαθήτριά του να ανταποκρίνεται άμεσα στο ασκησιολόγιο.


     Η άριστη φυσική κατάσταση και σωματοδομή της μαθήτριας καθώς και η εμφανέστατη θετική ψυχολογία της, την βοήθησαν να ανταποκριθεί σωστά και γρήγορα σε ό,τι της ζητήθηκε.


     Αρμονικότατες και οι ασκήσεις γυμνιππευτικής που προβλέπονται σε κάθε εισαγωγικό μάθημα, με τη Μαριλένα να εμφανίζει μία "πλαστικότητα" πολύ κοντά στις απαιτήσεις της έφιππης ρυθμικής αγωγής.


     Το αναμενόμενο "τρακ" του Μάριου σ'  αυτό το πρώτο του, ως αυτόνομου Εκπαιδευτή, μάθημα είναι εμφανές στο οπτικοακουστικό υλικό αρχαίου που τηρήθηκε. Και,βεβαίως, αυτό δε λογίζεται ως εκπαιδευτικό μειονέκτημα του Μάριου, αντιθέτως, του προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κύρος ως υπεύθυνου Εκπαιδευτή με ιδιαίτερη προσήλωση στην ασφάλεια των μαθητών του.


     Και η Μαριλένα, μετά την ασφαλή αλλά και ωφέλιμη ολοκλήρωση του μαθήματός της επιβεβαίωσε την εκπαιδευτική ποιότητα του Μάριου. 


     Τα Διοικητικά Στελέχη και ο  Αρχηγός της Ομάδος Κωνσταντίνος συγχαίρουμε τον Μάριο ως Εκπαιδευτή αλλά και την Μαριλένα για την εξαιρετική εκτέλεση των οδηγιών του Εκπαιδευτή της στο πρώτο της μάθημα, σε μία από τις πλέον ωραίες στιγμές της Σχολής μας, στιγμές για τις οποίες αξίζουν οι θυσίες όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.