Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


     Αψηφώντας τη βροχή, αυτό το Σάββατο οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" έδωσαν ένα ευάριθμο "παρών" στο σημείο των εβδομαδιαίων Προπονήσεων Παραδοσιακής Τοξοβολίας και Σπαθασκίας. Και μπορεί ο τεράστιος σωρειτομελανίας πάνω από τα κεφάλια μας να ήταν πολύ αποθαρρυντικός με τα ηλεκτρικά φαινόμενά του ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή των Προπονήσεών μας, όμως, τα συμπεράσματα από αυτή τη μέρα για την ποιότητα της Ομάδος μας ήσαν ανεκτίμητα.


     Χαρήκαμε, επί παραδείγματι, τη μικρή Κωνσταντίνα μας να καταφθάνει χαμογελαστή, όπως πάντα, με τα σχολικά της βιβλία και να προετοιμάζει τα μαθηματικά της περιμένοντας να αρχίσει η Προπόνηση η οποία, δυστυχώς, ματαιώθηκε.


     Χαρήκαμε και τον Βοηθό Αρχηγού, τον Γεώργιο να ανυπομονεί να αρχίσουμε -παρά τη βροχή- την Προπόνηση παίρνοντας ...παρουσίες όπως πάντα.


     Εκείνος που δε χάρηκε καθόλου ήταν αυτός που ενημέρωσε για τη  ματαίωση της Προπονήσεως λόγω καιρού. Και δε μπόρεσε να αποφύγει τις αντιδράσεις των παρόντων σπαθοφόρων οι οποίοι απαίτησαν την κεφαλή του ...επί πίνακι, λες κι αυτός όριζε τα μετέωρα...


     Όμως, κατά βάθος, εκείνος ήταν ο πιο ικανοποιημένος απ΄ όλους με την ποιότητα των Μελών αυτής της ιδιότυπης Πολεμικής Ομάδος που καταφθάνουν κάθε εβδομάδα απ΄ όλες τις γωνιές της Αττικής, με τα μωρά τους στο καρότσι, τα σχολικά βιβλία στη τσάντα, με τις όσες αγωνίες στη ψυχή, για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους αψηφώντας κάθε εμπόδιο. Για άλλη μια φορά, αυτή η Ομάδα μας κάνει όλους περήφανους και, περισσότερο απ΄ όλους, περήφανος θα νοιώθει ο Αρχηγός μας ο οποίος σήμερα ήταν απών κάνοντας μαθήματα από το πρωί στο Ιππευτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.