Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ
Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 2017


     Μόνον λίγο καιρό ...ξαποστάσαμε λόγω εορτών και πριν περάσουν κι οι πρώτες "ώρες" των νέων ...καλενδών, ξανά τα Τόξα ανά χείρας και στο γνωστό σημείο για Τοξοβολία εξ'  επαφής, την πρώτη του 2017.


     Επιστρέφοντας στους κανονικούς μας ρυθμούς, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ξαναβλέπουμε εαυτούς δραστηριοποιημένους σε καθημερινή βάση όπως και τον, μόλις, ...παρελθόντα χρόνο. Κυρίως, παρατηρούμε ότι οι εορταστικές μέρες της εποχιακής "κοιλιάς" δε μας στέρησαν τίποτε από όσα καταφέραμε να έχουμε κερδίσει σε δεξιότητες.



     Σταθερό το ασκησιολόγιό μας. Επιλέον, μόνον, μια κάποια "επικάλυψη' με όσα είχαν προηγηθεί και για την υπέρβαση της εποχιακής ραστώνης και για την επανασύνδεση όλων με το αντικείμενο και για την υποδοχή ενός νέου Συνασκουμένου με σοβαρό "παρελθόν" στην Τοξοβολία και ο οποίος απεφάσισε να μας τιμήσει με την παρουσία του.


     Αν και η Ε.Μ.Υ. προειδοποιούσε για ...υπερσιβηρικές χιονοθύελλες, εμείς απολαύσαμε μάλλον ...υποσαχάριες θερμοκρασίες διότι, ως είθισται στη δημοκρατία τα πάντα να λειτουργούν ...άψογα! 


     Κι ενώ η Ε.Μ.Υ. επιμένει να μας προειδοποιεί ότι θα δούμε πολικές αρκούδες στο Κολωνάκι ενώ εμείς παρατηρούμε τροπικά ...φλαμίγκος στους Αμπελοκήπους, καταλαβαίνουμε το πόσο χρειάζονται αυτή τη Τοξοβολία και οι ...μετεωρολόγοι ώστε να ηρεμήσουν και να ξεπεράσουν το διανοητικό τους "σούρτα-φέρτα" το οποίο ταλανίζει (και αυτό!) την διατεταραγμένη δημοκρατικότατη κοινωνία της γραικίας!


     Αυτή η Προπόνησή μας ήταν ταχύτατη και ακριβέστατη παρά την διαμεσολαβήσασα εορταστικήν αποχή. Καθ'  όλη τη διάρκειά της δεν παρατηρήθηκε καμία "απόκλιση" ή "επιβράδυνση" παρά την συμμετοχή κι ενός πρωτοείσακτου Συνασκουμένου.


     Βεβαίως, σε όλα τα παραπάνω συνέβαλε δραστικότατα η συμμετοχή στα δύο "κέρατα" της Γραμμής Βολής του Ακάδημου και του Γεωργίου ("τέρατα" σταθερότητος) οι οποίοι με την συνέπεια των τοξεύσεών τους διευθύνουν τους Συνασκουμένους, ενώ στο κέντρο συνέβαλε το ίδιο καθοριστικά και ο έτερος Γεώργιος ο οποίος αποτελεί και τον ...ακρογωνιαίο (πια) λίθο της Τοξοβολίας εξ'  επαφής.


     Το αξιοπρόσεκτο σε τούτες τις προσπάθειες είναι ότι όλοι, στο τέλος των Προπονήσεων, καταλήγουν ωφελημένοι και η ομαδική σχέση των Συνασκουμένων στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" δείχνει να τους σύρει στη πρόοδο όλους ανεξαιρέτως, κάτι που παρατηρήθηκε και στη συγκεκριμένη Προπόνηση.  


     Ακολουθώντας τους ίδιους ρυθμούς, το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα στη καινούργια χρονιά η πρόοδος όλων θα είναι δεδομένη, όπως είναι, άλλωστε, "σχεδιασμένη" να είναι!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.