Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΗ 
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


     Μία ευγενική ευχαριστήρια επιστολή προερχόμενη από τον Οργανισμό "Make a Wish Eλλάδος" μας θύμισε, σήμερα, την επιτυχημένη εκπλήρωση της ευχής του μικρού Γιωργάκη που οργανώθηκε στη Κοιλάδα μας προ καιρού, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να πολεμήσει έφιππος ως στρατιώτης του Λεωνίδα κατά των Περσών.


     Η εξαιρετική συμμετοχή του Αρχαιοπρεπούς Οπλιτικού Αγήματος "Λεωνίδας", οι συνεπείς προετοιμασίες του Οργανισμού  "Make a Wish Eλλάδος" αλλά και η μοναδική συνεργασιμότητα του σχολικού μας Ίππου "Ποσειδώνος" με την υποστήριξη των τριανταπέντε "Ελλήνων Κενταύρων" και την προσωπική φροντίδα του Εφιπποτοξότη Σπυρίδωνος Νικόλη, έκαναν την ευχή του μικρού Γιωργάκη πραγματικότητα! 



"Αθήνα, 7/1/2015   
                                                                                    
Αγαπητοί μας Χορηγοί,

Εκ μέρους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του 6χρονου Γιώργου και της οικογένειας του, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας στο Έργο μας.

Η ευχή του Γιώργου να γίνει ιππότης και να κάνει μάχη με τον Λεωνίδα εναντίον των Περσών, πραγματοποιήθηκε με τη δική σας συμβολή, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία για εκείνον και την οικογένεια του.

Μέσα από τη διαδικασία της Ευχής, δημιουργούμε για τα παιδιά και τις οικογένεια τους αξέχαστες στιγμές, γεμάτες ευτυχία μακριά από τα νοσοκομεία και τις επίπονες ιατρικές θεραπείες, που δυστυχώς αποτελούν την καθημερινότητά τους. Στόχος μας είναι να τα δυναμώσουμε, να ενισχύσουμε τον αγώνα τους και να τους δώσουμε κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή τους και να βγουν νικητές στο σκληρό αγώνα που δίνουν!  

Όλοι εδώ στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, πραγματικά πιστεύουμε πως μερικές φορές το καλύτερο φάρμακο είναι η πραγματοποίηση μιας Ευχής και με τη δική σας υποστήριξη και γενναιοδωρία, θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε με τον πιο μαγικό τρόπο για εκείνα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μοιραστήκατε μαζί μας τη Δύναμη μιας Ευχής!

Με εκτίμηση,
Τσιγκοπούλου Αγαθή
Υπεύθυνη Ευχών



Athens 7/1/2015
           
Dear sponsors,

Thank you for the happiness you helped to bring to George and his family when his wish to fight with Leonidas against Persians, came true in October 2015. George and his family had a fabulous time on their wish day and we really appreciate the generous offer you extended to Make-A-Wish and the Mpelezonis family.

It is directly because of generosity and support such as yours that we are granting so much wishes to Greek children. You help make these magical moments come true for children who may not have time to wait. Thank you for your support!

On behalf of George and his family and all of us at Make-A-Wish of Greece, thank you for the gift of a great experience, long lasting memories and smiles. Thank you for helping us make Georges’ wish come true !

Best Wishes,
         
Agatha Tsigopoulou
Wish Manager"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.