Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
ΣΤΟ
"ARTS OF WAR"


     Μία "συλλεκτική" έκδοση στο χώρο των Πολεμικών Τεχνών, μετά από πολύ προσεκτική προετοιμασία πολλών μηνών, επιτέλους, κυκλοφόρησε! Τίτλος της "ΤΕΧΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ" ("ARTS OF WAR") και αποτελεί το εκδοτικό αποτέλεσμα μόχθου μιας ομάδος ατόμων που δραστηριοποιούνται στις Πολεμικές Τέχνες αλλά και βιώνουν την αισθητική της εσωτερικότητός τους.


     Σήμερα, ο εκδότης αυτού του λαμπρού, για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα, εντύπου μας έφερε τα ...τελευταία αντίτυπα, διότι η όλη έκδοση έχει, σχεδόν, ήδη εξαντληθεί!


     Σε αυτό το πρώτο τεύχος παρουσιάζεται και η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αλλά και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ως πρωτοπόροι φορείς Έφιππης αλλά και Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Ελλάδα.


     Στις τέσσερις καλοτυπωμένες σελίδες του άρθρου με τίτλο "ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ" γίνεται μία πλήρης και ακριβής παρουσίαση της υλοποιήσεως του δόγματος "πυρ και κίνηση" από την αρχαιότητα μέχρι και την εφαρμογή της από τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ". 


     Η εν λόγω έκδοση είναι "συλλεκτική", κυκλοφόρησε σε χίλια, μόνον, τεύχη και διατίθεται στη τιμή των 8 ευρώ, από τον εκδότη της κ. Ριχάρδο Σάνο, ρέκτη και πρωταθλητή Πολεμικών Τεχνών, ο οποίος είναι αρχιτέκτων και απόφοιτος Ιταλικού Πολυτεχνείου, τον οποίο οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θερμώς ευχαριστούμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.