Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

самизда́т


     Kαι για όσους δεν εννοούν τον τίτλο: αντισυμβατικός Τύπος σε περιόδους παρακμιακών εποχών και καθεστώτων! Και το δικό μας, σημερινό, "самизда́т" δεν είναι παρά ένα ...editorial με τίτλο: Η δημιουργία Πολιτισμού σε περιόδους κρίσεως των Αξιών είναι η χαριστική βολή κατά του συστήματος! Κι εμείς, στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" αυτό το κάνουμε πράξη, όχι με virtual και ..."δήθεν" προσεγγίσεις, αλλά με σκληρή καθημερινή Εκπαίδευση, συστηματικές εβδομαδιαίες Προπονήσεις, συμμετοχές σε παγκόσμιους Αγώνες με επιδόσεις που κάνουν περήφανη την Ελλάδα η οποία, λόγω της κρίσεως Αξιών που διέρχεται, είναι φυσικό να μη συνειδητοποιεί τις δυνατότητες κάποιων εκ των Πολιτών της!


     Έτσι και σήμερα ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά, ένα χειμωνιάτικο απομεσήμερο με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στο φυσικό τοπίο, με μία πολύ "εσωτερική"  ομαδική Προπόνηση για την αφύπνιση του ενστίκτου.


     Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες που μας δόθηκαν και ξεκινήσαμε διαβαίνοντας τις συμπληγάδες των εξωαισθητών "μονοπατιών"...


     Τοξεύσαμε, λοιπόν, υπερβαίνοντας την όραση και αντικαθιστώντας την με ένα εύγλωττο "σκοτάδι" μέχρι σημείου να καταλήξουμε σε ένα πολύ καθοριστικό συμπέρασμα το οποίο, μάλιστα, ένας εκ των Συνασκουμένων λίγο πριν το τέλος το επεσήμανε δυνατά... Ακόμη μία δυνατή προπονητική εμπειρία από την ολοκλήρωση της οποίας θα συνεχίσουμε και την επόμενη Προπόνηση.


     Με τις ολόθερμες ευχές του Ιδρυτή της Ομάδος μας για κάθε ένα από τα αγαπημένα μας Μέλη και τούτη η χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.