Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

OΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!


     Σε μία οργιώδη, καταπράσινη, φύση καλούνται να περάσουν οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αυτό το εκπαιδευτικό σαββατοκύριακό τους που θα αποτελεί και τα "εγκαίνια" του νέου χώρου της Ομάδος μας.


     Με έναν Ίππο-Δάσκαλο ο οποίος, μέρα τη μέρα εξελίσσεται σε πραγματικό "ανθρώπινο" συνεργάτη και την σύντομη επαύξηση του "στόλου" των ...τετραπόδων μας με "νέο αίμα", η Κοιλάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θα αποτελέσει το επίκεντρο της Ελληνικής Έφιππης Τοξοβολίας και όχι μόνον... Εδώ, πλέον, θα υπηρετηθεί η Ιππική Τέχνη με τα υψηλά "στάνταρντς" της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ".


     Τελευταίες προετοιμασίες, λοιπόν, σήμερα, πριν την αυριανή έναρξη της Α' Διήμερης Εκπαιδευτικής Κατασκηνώσεως των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και, φυσικά, αφήσαμε την ημέρα αυτή για να υψώσουμε το ειδικό δίχτυ ανασχέσεως βελών το οποίο πάντοτε βρίσκεται στη μόνιμη εγκατάσταση Παραδοσιακής Τοξοβολίας της ομάδος μας.


     Γι αυτό φρόντισαν ο Αρπάλυκος με τον Γεώργιο, κουβαλώντας το, αρκετά βαρύ, δίχτυ στις ατέλειωτες καταπράσινες ευθείες της δικής μας Κοιλάδος.


     Οι δύο Εφιπποτοξότες, η αλήθεια είναι..., κουράστηκαν αρκετά ώστε να μπορούν όλοι αύριο να απολαύσουν την ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας που θα ξεκινήσει το απόγευμα σε μεγάλες (μόνον!) αποστάσεις.


     Με τον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" όμως, να υποδύεται την ...τσίτα από δέντρο σε δέντρο, το δίχτυ, επιτέλους, υψώθηκε ...αγέρωχο και, μάλιστα, ο "Ποσειδώνας" μας το επιθεώρησε πριν μας πει το ..."καλώς έχειν"!


     Επιστρέφοντας στην έδρα της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στη πόρτα: ένα ολοκαίνουργο, αστραφτερό, Eλβετικό ...πατίνι "MICRO", δώρο του ευγενούς Έλληνος αντιπροσώπου της φημισμένης αυτής, ξένης, εταιρείας στη χώρα μας "ATHLETIC POINT" κ. Κωνσταντίνου Παπαδήμα προς τον οποίο είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες!


     Ο αγαπητός Φίλος που μας δώρησε τούτο το μικρό τεχνολογικό αριστούργημα ίσως δε γνωρίζει πως αυτό δεν αποτελεί απλώς ένα τέλειο μέσο κυκλοφορίας εντός πόλεως αλλά και κάτι πιο εξειδικευμένο για εμάς τους Εφιπποτοξότες... Ο Kassai Lajos, ο αγαπημένος μας Δάσκαλος, μας δίνει ιδέες και ο Οίκος "ATHLETIC POINT" σύντομα θα διαπιστώσει ότι τα Ελβετικά του πατίνια μπορούν να καταφέρουν πολύ περισσότερα "πράγματα"... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.