Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ"
ΚΥΠΡΟΥ


     Ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο αντιμετώπισε βγαίνοντας από το σχολείο του ένα ανήλικο Μέλος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Κύπρου, ευαισθητοποίησε τον Εφιπποτοξότη-υπεύθυνο της εκεί Σχολής Παύλο Χαραλάμπους ώστε να οργανώσει μαθήματα αυτοάμυνας για τα Μέλη της Σχολής του με την βοήθεια Κυπρίων αστυνομικών-εκπαιδευτών.


     Τα μαθήματα αυτοάμυνας θα είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμα για τους νεαρούς "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" οι οποίοι, ήδη, δείχνουν να αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για το "απρόσμενο" που δυστυχώς είναι αναπόφευκτο στις "ατελείς" κοινωνίες που ζούμε.


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους Κυπρίους αστυνομικούς οι οποίοι ανέλαβαν την υποστήριξη του ενστίκτου επιβιώσεως των νεαρών "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Κύπρου και να επαναλάβει την υπερηφάνειά της για τον υπεύθυνο της Σχολής μας στη Κύπρο, Εφιπποτοξότη Παύλο Χαραλάμπους για την ευαισθησία του απέναντι στα παιδιά τα οποία έχει υπό την ευθύνη του εργαζόμενος αόκνως προς όφελός τους και πολύ πέραν της Έφιππης Τοξοβολίας.

Ο Παύλος Χαραλάμπους

     Στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" επιμένουμε στην εκπαιδευτική ουσία προς όφελος των Μελών μας και δεν μας απασχολεί το "φαίνεσθαι" αλλά το "είναι"! Διότι οι Έλληνες είμαστε Λαός με αληθή πολεμική Αρετή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.