Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΚΕΡΚΥΡΑΣ


     Δύο εξαίρετα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ασκούνται συστηματικά στη Κέρκυρα΄, αποτελώντας τον τοπικό "πυρήνα" της Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο νησί των Φαιάκων: ο Χριστόφορος και η Ιρέν.


     Με τις συχνές τους Προπονήσεις και, εξ όσων μας ενημερώνουν οι φωτογραφίες τους που λαμβάνουμε, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν σημαντικά όχι μόνον την τεχνική τους αλλά και τις επιδόσεις τους.


     Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τα δύο Μέλη μας, καταφέρνουν να εξασκούνται στη Παραδοσιακή Τοξοβολία την οποία αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα όχι μόνον ως "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αλλά και με την υψηλή Παιδεία των Επτανήσων όπου γεννήθηκαν και ζουν.


     Βαθιά "υποψιασμένος" για το "εσωτερικό μονοπάτι" της Παραδοσιακής Τοξοβολίας, ο Χριστόφορος, συχνά μοιράζεται μαζύ μας τις σκέψεις του κάνοντάς μας "κοινωνούς" σοβαρών προβληματισμών που συνοδεύουν κάθε βέλος προς το στόχο. 


     Με αξιοπρόσεκτη ακρίβεια κινήσεων, από τη πλευρά της η Ιρέν, μας κάνει μαθήματα υψηλής τεχνικής μέσα από τις φωτογραφίες της που μας στέλνει. 


     Ελπίζουμε ότι η αφοσίωσή τους στην Παραδοσιακή Τοξοβολία και η ωφέλεια που είναι εμφανής στα πρόσωπά τους θα τους βοηθήσουν ώστε να διευρύνουν τον κύκλο των Παραδοσιακών Τοξοτών στην Κέρκυρα διαμορφώνοντας έναν δυναμικό πυρήνα στο πανέμορφο νησί τους. Οι ευχές μας για "όλα στο κίτρινο" των προσωπικών στόχων τους, πάντα τους συνοδεύουν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.