Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ...


     Με την σημερινή εβδομαδιαία ομαδική Προπόνησή τους στη Παραδοσιακή Τοξοβολία, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" μπαίνουν στη νέα εποχή τους η οποία προοιωνίζεται ακόμη πιο λαμπρή και δυναμική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες!


     Κατά την σημερινή Προπόνησή μας προετοιμασθήκαμε για την πανηγυρική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας του επομένου Σαββάτου 29ης Μαρτίου 2014 η οποία, πλέον, θα διεξαχθεί στο Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ", το "σπίτι" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", μέσα στο πλαίσιο της Ά Διήμερης Εκπαιδευτικής Κατασκηνώσεώς μας η οποία θα αποτελέσει και τα "θυρανοίξια" του Ελληνικού τεμένους της Έφιππης Τοξοβολίας.


     Ήδη, ο καθιερωμένος "γούρικος" οιωνός της Τοξοβολίας, κατά την διάρκεια της σημερινής Προπονήσεώς μας υπήρξε σαφής για τη λαμπρή περίοδο που ανοίγεται ante portas της Ομάδος μας και ο υέτιος Ζευς σε λίγο θα μας καλωσορίσει στο νέο μας χώρο μαζύ με τους οικοδεσπότες Χαρά και Γεώργιο.


     Σήμερα είχαμε την χαρά να καλωσορίσουμε ακόμη έξι νέα Μέλη τα οποία ετόξευσαν μαζύ μας για πρώτη φορά και πραγματικά νοιώσαμε για άλλη μια φορά υπερήφανοι για την ποιότητα των παιδιών αυτού του τόπου αλλά και για τις ικανότητές τους ως απολύτως αρχαρίων Τοξοτών. Επίσης, ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να έχουμε ανάμεσά μας και τον φίλτατο Γεώργιο από την Θεσσαλονίκη ο οποίος τόξευσε για πρώτη φορά στη γραμμή βολής μας. Ένα "Εύγε!" θα ήταν ελάχιστο για όσα σήμερα κατάφεραν μαζύ μας!


     Και από το επόμενο Σάββατο rendez-vous στο Ιππικό Κέντρο "ΑΡΤΕΜΙΣ"! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.