Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Α' ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"     Σε ένα κατάφυτο τοπίο 35 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα περάσουμε ένα Σαββατοκύριακο με αρκετή Εκπαίδευση, παιγνίδι κι ενημέρωση για τις μελλοντικές σχεδιάσεις της Ομάδος μας.


     Όλα όμως αυτά είναι ελάχιστα μπροστά στο μεγάλο νέο που κρύβει αυτή η διοργάνωση ...γι αυτό, ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


  ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ

1. Άφιξη και συγκέντρωση στο χώρο στις 15:00 μ.μ.  Αμέσως, ενημέρωση για τις εξελίξεις της Ομάδος μας και ανάλυση της νέας καταστάσεως.

2. Προπόνηση Στατικής Τοξοβολίας με έναρξη την 16:00 μ.μ., μόνον επί μακρών αποστάσεων και κινούμενων στόχων.

3. «Κύκλος», άναμμα φωτιάς και μαγείρεμα για όσους το επιθυμούν ή κατανάλωση του φαγητού που καθένας μπορεί να φέρει μαζί του. Όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν κιθάρα και διάθεση για …τραγούδι!

4.  Διανυκτέρευση σε οίκημα (όλοι μπορούν να φέρουν υπνόσακο ή στρώμα γιατί υπάρχουν κρεβάτια και καναπέδες αλλά δεν γνωρίζω εάν θα φτάσουν). Προσωπικά διαθέτω 3 υπνόσακους. Όσοι θέλουν μπορούν να κοιμηθούν στο ύπαιθρο, στήνοντας δική τους σκηνή. Όλο τo κτήμα είναι ασφαλές και περιφραγμένο.

2η ΜΕΡΑ

1. 08:00-10:00 π.μ., Σταυλικές εργασίες και Ιπποκομία

2. 10:00-11:00 π.μ., Εργασία εδάφους

3. 11:00 π.μ.,-13:00 μ.μ.,  Τοξοβολία-Παιχνίδια

    α.  Κρυμμένοι στόχοι σε δασική περιοχή (κυνήγι στόχων στατικής τοξοβολίας)

    β.  Παιχνίδι με σακούλες νερού. Γεμίζουμε 2 σακούλες με νερό (ίδια ποσότητα) τις οποίες τοξεύουν από την ίδιαν απόσταση 2 τοξότες. Νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να αδειάσει από την σακούλα το νερό πιο γρήγορα

     γ.   Παιχνίδι "τράπουλα" black jack. Φτιάχνουμε ένα "ταμπλό" από φελιζόλ και καρφώνουμε πάνω κάρτες τράπουλας τις οποίες ο καθένας μας πρέπει να χτυπήσει από κάποια απόσταση και να σχηματίσει "21" με τον τρόπο που μετράνε στο black jack.

     δ.  Παιχνίδι Τοξοβολίας με κινούμενη μπάλα  (που θα σέρνει κάποιος τρέχοντας) και τόξευση πάνω στην μπάλα από τους υπολοίπους

4. 13:00-14:00 μ.μ., κενή ώρα.

5. 14:00-16:00 μ.μ., Hatha και Ρartner Yoga με τη Σοφία Νερομηλιώτη.

     α. Αναπνευστικές ασκήσεις και αρχική χαλάρωση.

     β. Hatha Υoga

     γ. Partner Υoga

     δ. Θα συνεχίσουμε με διαλογισμό και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης

     ε.  Θα ολοκληρώσουμε με Νidra Υoga (βαθιά χαλάρωση-μέθοδος που μας φέρνει σε επαφή με τον υποσυνείδητο εαυτό μας και τις πεποιθήσεις που είναι κρυμμένες εκεί και καθορίζουν την καθημερινότητά μας).

6. 16:00-...μ.μ., «Κύκλος», φωτιά και φαγητό.(Εδώ ο καθένας θα φέρει κατιτί να ψήσουμε ή να φάμε όλοι μαζί) Κλείσιμο «Κύκλου» και Κατασκηνώσεως.

Η Κατασκήνωση αυτή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα Μέλη 
και τις Οικογένειές τους και η μόνη τους υποχρέωση είναι 
να φέρει ο καθένας τον εξοπλισμό του, φαγητό, έναν υπνόσακο 
και να μεριμνήσουν για τη μετακίνησή τους.

Όσοι δεν διαθέτουν μέσο μετακινήσεως να ενημερώσουν με γραπτό μήνυμα ή τηλεφώνημα (τ.6976345555) ώστε να δικτυωθούν με κάποιον που να μπορεί να τους εξυπηρετήσει.

Υποχρεωτική θα είναι η προβλεπόμενη αμφίεση της Ομάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.