Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
















    Όταν ολόκληρες αθλητικές ομοσπονδίες που διασπαθίζουν εκατομμύρια κρατικών επιχορηγήσεων δεν έχουν εκδώσει ούτε ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για τους αθλητές τους, η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι" διαθέτει δέκα (10) εκπαιδευτικά εγχειρίδια για τους μαθητές και τα Μέλη της εκ των οποίων τα εννέα (9) διατίθενται  δ ω ρ ε ά ν  αναρτημένα στο διαδίκτυο υπό μορφή pdf, προς μελέτη από κάθε ενδιαφερόμενο! Κι αυτό δεν το θεωρούμε ως κάτι τι ιδιαίτερο, αλλά ως συνεισφορά καθήκοντος προς την πολεμική τέχνη που υπηρετούμε και η οποία, από την διεθνή "Unesco", αναγνωρίζεται ως μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς!

Περισσότερα ΕΔΩ




 ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.