Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΕΚΛΕΙΨΕΩΣ ΤΟ ...ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!

 ΕΚΛΕΙΨΕΩΣ ΤΟ ...ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!



     Aπό την έναρξη της ΙΣΤ' Προπονητικής Περιόδου (1/9/2023) και εντεύθεν, παρατηρείται μία ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητος του παρόντος Ιστολογίου, αλλά και της αναγνωσιμότητος των αναρτήσεών του. Και με χαρά υποδεχόμασταν μέχρι σήμερα στην μέχρι τώρα ηλεκτρονική διεύθυνσή μας (hellenichorsebackarchery@gmail.com) τα μηνύματα των Φίλων και αναγνωστών μας! Δυστυχώς, όμως, από σήμερα, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μπλοκαρίσματος της ηλεκτρονικής διευθύνσεώς μας, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα μπορούσαμε να την ανακτήσουμε. Το μπλοκάρισμα επήλθε αυτομάτως όταν προσπαθήσαμε να την συνδέσουμε σε "τάμπλετ" το οποίο ενεργοποιήσαμε και ως, ηλεκτρονικώς, "αναλφάβητοι", προφανώς, διαπράξαμε κάποιο λάθος! Άλλωστε, η σοφή και πάντοτε επιβεβαιούμενη αστρολόγος μας, προ ημερών μας προειδοποίησε ότι η αναμενόμενη έκλειψη θα προκαλέσει, παγκοσμίως, πολύ σοβαρά προβλήματα (και να ο πόλεμος στη Παλαιστίνη!) όπως και σε προσωπικό επίπεδο (και να εμείς χωρίς επικοινωνία!). Ευτυχώς, λειτουργούν κανονικώς και ...μέχρι στιγμής, οι υπόλοιποι "δίαυλοί" μας με τους αντίστοιχους διαδικτυακούς λογαριασμούς, ενημερώνουμε δε όσους θέλουν να μας στείλουν e-mail ότι μπορούμε να το δεχθούμε στο horsebackarchers@yahoo.gr.

     Aναφορικώς με τα τελευταία μηνύματα που ελήφθησαν σήμερα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω του προαναφερθέντος προβλήματος, δεν είναι δυνατόν να τα ανασύρουμε και να απαντήσουμε σε ένα προς ένα όπως συνηθίζουμε στα 18 χρόνια της λειτουργίας της Σχολής μας, λυπούμεθα δε για την ακαταστασία αυτή η οποία, ατυχώς, δεν μπορεί να επιλυθεί με δική μας παρέμβαση. Ωστόσο και εν συνεχεία θα απαντήσουμε σε όσα μηνύματα θυμόμαστε από την επιπολής ανάγνωση κατά την λήψη τους, όσων προλάβαμε: 

Στον κύριο από την Κάρπαθο: Σας στέλνουμε το βιβλίο που μας ζητήσατε.

Στον κύριο από Δραπετσώνα: Παρακαλούμε ξανα-στείλτε μας την διεύθυνσή σας στο παραπάνω e-mail μας.

Στον κύριο από Λάβαρα Έβρου: Παρακαλούμε ξανα-στείλτε μας την διεύθυνσή σας στο παραπάνω e-mail μας.  

Στον/στην αποστολέα από Θρυλόριο Ροδόπης: Συμφωνούμε απολύτως και σε ό,τι θελήσετε θα είμαστε δίπλα σας. Ακόμη και στο μεταφραστικό κομμάτι. Να είστε καλά!

Στον/στην αποστολέα της ερωτήσεως "πως μπορεί κανείς να εκπαιδευθεί στους 'Έλληνες Κενταύρους'" η απάντηση βρίσκεται εδώ.

Στον κύριο που ρωτά για τις δραστηριότητές μας η απάντηση βρίσκεται εδώ

Στην κυρία Λ. Βενέζη περιληπτικώς θα πούμε ότι η εισαγωγή της τελευταίας αναρτήσεώς μας συνδέεται με την πρόνοιά μας να επιλέγουμε ως τόπους διεξαγωγής των δράσεών μας  ε ν ε ρ γ ε ι α κ ά  μέρη τα οποία, με την ενεργειακότητά τους ενισχύουν την προσπάθειά μας. Επιμένοντας στην τεκμαρτή εσωτερικότητα της ενεργειακότητος και καθ'  υπέρβαση της ψευδοεπιστημονικότητος των "γραμμών Ley" κλπ, προτιμούμε να ασκούμεθα σε μέρη που μας ενισχύουν με τις δυνάμεις που απελευθερώνουν και αυτός είναι κανόνας για τον σχεδιασμό της εκπαιδεύσεώς μας.

Στον κύριο Δημήτριο Μακρή από Κερκίνη, ο οποίος ευτυχώς βρήκε το τηλέφωνό μας, μιλήσαμε τηλεφωνικώς σήμερα οπότε είπαμε ό,τι είχαμε να πούμε και αναμένουμε τα υπόλοιπα (φάκελλο).

     Σήμερα, λάβαμε και κάποια άλλα μηνύματα τα οποία, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε λόγω του αναπάντεχου προβλήματος που αντιμετωπίσαμε και σπεύδουμε να απαντήσουμε σε όσα η μνήμη μας διέσωσε, άυπνη και βαθιά ...ξημερώματα ώστε να μη ξεχάσουμε ακόμη κάτι. Έτσι, παρακαλούμε όσους δεν βλέπουν μνεία του μηνύματός τους να μας ξαναστείλουν ό,τι θέλουν στο παραπάνω e-mail.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.