Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     "Αυλαία" της ενάτης προπονητικής περιόδου του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" έπεσε με αυτή την προπονητικήν ημερίδα, όπως μας ενημερώνει ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης με μήνυμά του το οποίο ακολουθεί:


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

     Με τη χθεσινή νυχτερινή μας προπόνηση τελείωσε και η 9η προπονητική μας περίοδος.

     Φέτος τα πράγματα ήταν πολύ περίεργα λόγω του covid. Κάποιοι σταμάτησαν, κάποιοι φοβήθηκαν, κάποιοι βαρέθηκαν και κάποιοι συνέχισαν. Όπως και να έχει η ομάδα συνέχισε το έργο της και η πρόοδος ήταν σημαντική.

     Η βελτίωση όλων όσων συμμετείχαν ήταν αλματώδης μια και ακολουθούσαν επακριβώς το προπονητικό πρόγραμμα και τις όποιες συμβουλές - διορθώσεις, τόσο στο τοξευτικό επίπεδο όσο και στο προσωπικό τους επίπεδο μια και αρκετοί από αυτούς ενέταξαν και προσάρμοσαν τις διδαχές των μεγάλων  διδασκάλων και στην προσωπική τους ζωή.

     Ελπίζω δε, οι ομάδες που δημιουργήσαμε να βρούνε πρόσφορο έδαφος για να δουλέψουν στην 10η προπονητική μας περίοδο.

     Ακόμη καλύτερο το παράρτημα μας και στο ανθρωπιστικό του έργο με την αμεσότητα αντίδρασης των μελών μας οπότε παρίσταται ανάγκη για τον συνάνθρωπο.

     Από το βήμα τούτο σας καλώ να ενισχύσετε την τράπεζα αίματος μας η όποια φάνηκε χρήσιμη όποτε ζητήθηκε.

     Σας εύχομαι καλό μήνα, να χαρείτε το καλοκαίρι σας και ραντεβού την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

     Σας ευχαριστώ που προπονήθηκα μαζί σας.

     Με βαθιά εκτίμηση

     Κασφίκης Χριστόφορος.


Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" αποτελεί μοναδικό παράδειγμα συνεπείας σε μια αποστολή βελτιώσεως ψυχών, πνευμάτων αλλά και σωμάτων, μέσα σε ένα ανθρωπιστικότατο πλαίσιο που αποτελεί και το "περίβλημα αρετής" μέσα στο οποίο δημιουργεί ο επικεφαλής της Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης! Τα επιτεύγματα της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" και στην λήξασα προπονητική περίοδο, λαμπρά και όλοι όσοι σας παρακολουθούμε και σας θαυμάζουμε, σας είμεθα ευγνώμονες για όσα μας διδάσκετε!

Ο Ιδρυτής των "Ελλήνων Κενταύρων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.