Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Τόσο η ομάδα των Αθηνών όσο και όλες οι ομάδες των Παραρτημάτων των "Ελλήνων Κενταύρων", έχουν συνεισφέρει από κοινού στη διαμόρφωση ενός τρόπου λειτουργίας μιας δεκαπεντάχρονης "διελκυστίνδος" ωφελείας όλων των Συνασκουμένων, βασιζόμενης στον αυτοσεβασμό και στην αυτοσυγκέντρωση που εδράζονται στις αρχές του "Σχολείου Σιωπής". 

     Και, την αξία του "Σχολείου Σιωπής" μας υπογραμμίζει εμμέσως αλλά σαφέστατα στην τελευταία Αναφορά του, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης! 

      Ωστόσο, οι Προπονήσεις των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" διακρίνονται πάντοτε για ένα "μεστό" αποτέλεσμα όπου, κρινομένου εκ του οπτικοαστικού υλικού όπως αυτό τηρείται, διαφαίνεται η επίτευξη του αυτοσεβασμού και της αυτοσυγκεντρώσεως. 

     Χωρίς να λείπουν τα χαριτωμένα απρόοπτα που συμβαίνουν πάντοτε σε μία ομαδική, απαιτητική συνεργασία, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" χάραξε έναν πολύ συνεπή "δρόμο" για την ανέλιξη της Τοξοβολίας και όποιος παρακολουθεί αυτό τον "δρόμο" έχει πολλά να ωφεληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.