Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Μας δυσκολεύουν οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας», μας δυσκολεύουν πολύ να τους βρούμε …ψεγάδι κάθε φορά που μελετούμε το οπτικοακουστικό υλικό των Προπονήσέων τους και δεν βλέπουμε «Τοξότες» αλλά ζωντανά … «αλφάδια» τα οποία αποτελούν ορισμούς της περιβαλλοντικής οριζοντιότητος και καθετότητος, τόσο, που βλέπουμε τα φυσικά σημεία αναφοράς να ευθυγραμμίζονται …μαζύ τους!



     ήματα στάθμης" οι μαθητές της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" υπό την διδασκαλία του επικεφαλής του Παρατήματος Χριστόφορου Κασφίκη, αποτυπώνουν "εικόνες" ιδανικής ισορροπίας καθ΄ όλη την διάρκεια των Προπονήσεών τους.



     Σ΄ αυτή την Σχολή, η εφευρετικότητα των δυσκολιών είναι ατελείωτη κι όμως! Τίποτε δεν καταφέρνει να αποκαλύψει ελαττώματα στάσεων ή χειρισμών!


     Κι έτσι, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" καταλήγουν σε ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα καθοδηγούμενοι από την εφευρετικότητα ...δυσκολιών και αντιξοοτήτων που ο πολυμήχανος Φαίακας (και όχι Ιθακήσιος) "Οδυσσέας" τους, κατά κόσμον Χριστόφορος Κασφίκης, επινοεί προς κατανίκηση των σειρήνων του λάθους!


      Γι αυτό και οι τεχνικές των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" γίνονται αντικείμενο θετικών παρατηρήσεων από τους αναγνώστες μας, όπως σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία μας με ευγενέστατο αθλούμενο της ολυμπιακής Τοξοβολίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.