Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Η Σχολή των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» καταφέρνει να εξελίξει την Τοξοβολία σε ποιοτικό …«άλμα εις ύψος», με την πρόοδο των μαθητών της εμφανή στο οπτικοακουστικό υλικό κάθε δράσεώς της!


     Σε κάθε εκπαιδευτικήν ημερίδα της, ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, δεν παραλείπει να ακολουθήσει ούτε μία από τις καθοριστικές παραμέτρους της Ενστικτώδους (Παραδοσιακής) Τοξοβολίας, ακεραιώνοντας την ωφέλεια των μαθητών του.


     Αρμονική διάταξη, κατ΄ αρχήν, ώστε να υπάρχει το πλαίσιο του ενδεδειγμένου "περιβάλλοντος" για τον συντονισμό των Συνασκουμένων με την προοπτική ενός κοινώς προοδευτικού αποτελέσματος.


     Ευφυής επιλογή ασκησιολογίου με «ευρήματα» τα οποία πολλαπλασιάζουν το όφελος του προσδόκιμου αποτελέσματος ακόμη και εκεί που υφίστανται περιορισμοί μέσων.


     Ανάπτυξη του δυναμισμού και, μάλιστα, σε ομαδικό επίπεδο ώστε οι Συνασκούμενοι να μπορούν να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.


     Έμφαση στις λεπτομέρειες, ακόμη και στην ανάπτυξη επαρκούς αμφοτεροχειρίας!


     Διατήρηση συνεχούς του ενδιαφέροντος των Συνασκουμένων μέχρι και την λήξη της ημερίδος!


     Και, μετά από όλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο! Και, γι αυτό το αποτέλεσμα, είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» οι οποίοι επί χρόνια, τώρα, διδάσκουν σε όλους μας την αφοσίωση στην Τέχνη ως προϋπόθεση της σωστής ασκήσεώς της! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.