Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Mπορεί ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" , λόγω οικογενειακών, υπηρεσιακών αλλά και ...εφιπποτοξοτικών υποχρεώσεων, να μη βρίσκει χρόνο ούτε για να ...κουρευτεί και να μας στέλνει φωτογραφίες όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά φαίνεται ότι οι κόποι του δικαιώνονται, προωθώντας την εκπαίδευση των Μελών του κατά τον καλύτερο τρόπο στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενο.


     Ο Αθανάσιος Ψωρομύτης ανεκάλυψε στη πόλη του έναν Σταύλο με δύο υπέροχα τετράποδα πλάσματα τα οποία, με τις γνώσεις του και την συνέπεια του χαρακτήρος του έδειξε να τα κατακτά. ήδη ξεκίνησε τους απαραίτητους χειρισμούς ώστε να εξελίξει το πρώτο από αυτά ως κατάλληλο για ίππευση και απ΄ όσο απεδείχθη, ο Ίππος έδειξε ευπειθέστατος στους χειρισμούς του Αθανασίου που, με βοηθό του την ικανότατη Ιωάννα, ξεκίνησαν αμέσως την εργασία εδάφους με παρόντα Μέλη του Παραρτήματος.


     Σημαντική αυτή η πρώτη επαφή του πανέμορφου Ίππου με τα Μέλη του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας', σημαντική και για τις δύο πλευρές. Οι μεν Συνασκούμενοι ανέπτυξαν τη σχέση τους με τον Ίππο ο δε, συγκεκριμένος, Ίππος, μετά τους χειρισμούς του Αθανασίου, έδειξε έναν ακόμη βαθύτερο σεβασμό για τον Άνθρωπο.


     Ήδη σε πολύ ικανά "χέρια" Ιππαγωγού, ο εν λόγω Ίππος, δείχνει να διψάει για καθημερινά "ενδιαφέροντα" και τα "παιγνίδια" του Αθανασίου και της Ιωάννας δείχνουν να του εξάπτουν το ενδιαφέρον, ωφελώντας, παραλλήλως και τους Συνασκουμένους μας στην Καλαμάτα.


     Ακολουθώντας το "τυπικό" της εκπαιδεύσεως της Ομάδος μας, ο Αθανάσιος, μεταφέρει με ασφάλεια και ακρίβεια τα όσα ο ίδιος διδάχθηκε ως ένας από τους παλαιότερους μαθητές μας στα Μέλη του Παραρτήματός του και χαιρόμαστε να παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της μεταφοράς αυτών των σπουδαίων διδαχών που υπηρετούν φυσικούς κανόνες και νόμους στη σχέση Ανθρώπου και Ίππου.


     Κύκλος Προσεγγίσεως, ρυταγώγηση, αμφίπλευρες διελεύσεις υποκάτω, απο-ενοχοποίηση μάστιγος,  σειραγώγηση, τόσα σημαντικά κατάφερε ο  Αθανάσιος σε μία ημερίδα και ευτυχείς οι μαθητές που παρηκολούθησαν αυτό το βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το οποίο, κάποιοι "ειδήμονες" απαιτούν τα μύρια όσα...


     Η φοραδούλα αυτή η οποία είναι, συν τοις άλλοις και πανέμορφη,δείχνει μία αλματώδη εξέλιξη στα χέρια του Αθανασίου και της Ιωάννας αλλά  και πλάι σε όλους τους Συνασκουμένους του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας".


     Κι έτσι όπως δείχνει ενδιαφέρον για ό,τι συμβαίνει γύρω της, αυτή η φοραδούλα προοιωνίζει εξαιρετική εξέλιξη.


     Παρ' όλα τούτα, οι Συνασκούμενοί μας στην Καλαμάτα δεν παρέλειψαν και την καθιερωμένη Προπόνησή τους στην Παραδοσιακή Τοξοβολία στη φιλόξενη και κατάφυτη αυλή της "ΚΡΗΝΗΣ". Μπορεί η Ελλάδα να κατρακυλά στο γκρεμό των ανομημάτων των ανελληνίστων καταπατητών της, μπορεί ο κ. Μπουλούκ να δηλώνει ότι το 2020 δεν θα υπάρχει καν "Ελλάδα", μπορεί οι αστρολογικές προβλέψεις να ορίζουν τραγικές, γι αυτήν, εξελίξεις τον προσεχή Ιούλιο, όμως, οι "Έλληνες Κένταυροι" προχωρούμε ακάθεκτοι  π α ν τ ο ύ  όπου ταχθήκαμε και βρισκόμαστε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.