Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ...ΚΟΡΩΠΙ


     Kαλωσορίζοντας και πάλι στην Ελλάδα από την όμορφη Σενεγάλη την αγαπημένη μας Μάριον, ο Κωνσταντίνος ανέλαβε να της προσφέρει την εμπειρία του Ηρακλή αφού προηγουμένως, τον χάρηκε ο ίδιος για μιαν ακόμη φορά!


     Η Μάριον κατάφερε να βοηθήσει τον Ηρακλή ώστε να "κλείσει" τους ξέφρενους καλπασμούς του αναβαθμιζόμενος σε έναν ακόμη καλύτερα συνεργάσιμο Ίππο.


     Η Συνασκούμενή μας, χάρηκε τις πρώτες τοξεύσεις της πάνω στη ράχη του Ηρακλή και αν συνεχισθεί αυτό το ωραίο "Σχολείο" που περνά ο αγαπημένος μας τετράποδος, σύντομα τον βλέπουμε ιδανικό Ίππο Έφιππης Τοξοβολίας.


     Mετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του, ο Ηρακλής φροντίστηκε επιμελώς από τον Κωνσταντίνο και τη Μάριον οι οποίοι τον τοποθέτησαν ..."ευλαβικά" στη φάτνη του, σκεπάζοντάς τον και με την ...κουβέρτα του. 


     Η Μάριον δεν σταμάτησε εδώ τη σημερινή της εκπαιδευτική ημερίδα αλλά συνέχισε με τον "βαφτισιμιό" της Enbarr και με Έφιππη Τοξοβολία.


    Ήδη ο Enbarr εξοικειώνεται και με τους ιπτάμενους στόχους οι οποίοι σύντομα θα "πετάξουν" γύρω του...


     Στο τέλος, η Μάριον εθισμένη με τη "σέλλα" απόλαυσε και το δίκυκλο αλλά χωρίς το Τόξο της πάνω σ΄ αυτό. Την επόμενη φορά είμαστε σίγουροι ότι θα το ανεβάσει και στο δίκυκλο.


     Στη Σενεγάλη η Μάριον χάρηκε τα αλογάκια και τo Kουγκ Φου της αλλά στο Κορωπί μπορεί να χαρεί και το "παπάκι"! Όλα ομορφαίνουν τη ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.