Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!
Για το ιστορικό ντοκιμαντέρ 
"ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ"


     Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Ελένης Βλάσση "ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ", με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιάννη Δρίτσα, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και την επιστημονική επιμέλειά του είχε ο Αριστοτέλης Καλέντζης σημείωσε τεράστια επιτυχία στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας όπου προβλήθηκε την 1η Αυγούστου, ενώ περισσότεροι από 2000 θεατές καταχειροκρότησαν το έργο.Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε η Διευθύντρια Υπουργείου Πολιτισμού Κα. Τίνα Πισχιτζή.


     Την επόμενη ημέρα 2α Αυγούστου 2015, σε ειδική διοργάνωση του Υπουργείου Εξωτερικών έγινε ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου επί παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης οι οποίοι, επίσης, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το συγκεκριμένο έργο. 



    Εξ άλλου, στην Αρχαία Μεσσήνη με την ευκαιρία της Πανσελήνου της 29ης Αυγούστου 2015, θα προβληθεί και πάλι το ιστορικό ντοκιμαντέρ της Ελένης Βλάσση, στο πλαίσιο κύκλου πολιτισμικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Εξωτερικών για το αντάμωμα όλου του κόσμου με τον Μύθο και τον Πολιτισμό.



     Ακόμη, έγινε γνωστό ότι το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί σε 32 χώρες και, επιπλέον, θα σταλεί και στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Βερολίνου.



     Τέλος, το ντοκιμαντέρ "ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" θα προβληθεί σε ειδική παρουσίαση στην Αθήνα, στο μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, τον Σεπτέμβριο.


Για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας
2015
υπό την αιγίδα του
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
και του
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.