Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
15ης NOEMΒΡΙΟΥ 2014



ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!
     Κατά τη παρούσα τακτική εβδομαδιαία Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας δεν επαληθεύσαμε απλώς ότι ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" είναι πραγματικά χαρισματικός, αλλά και ότι ένας Έλληνας μπορεί να ασκήσει καθοριστική επίδραση στη παγκόσμια Τοξοβολία...


     Παρά το ότι όλα έδειχναν ότι και αυτή η Προπόνηση δεν θα ήταν σαν οποιανδήποτε προηγούμενη, κάτι που συμβαίνει κατά κανόνα στην Εκπαίδευσή μας, απεδείχθη ότι αυτή η προπόνηση ήταν μια σημαντική στιγμή όχι απλώς για την Ελληνική αλλά και για την παγκόσμια Τοξοβολία!


     Όσοι, ελάχιστοι, κατάφεραν να "ξορκίσουν" το βαρυφορτωμένο ουρανό και να ρισκάρουν μια ενδεχόμενη ματαίωση της Προπονήσεως τη τελευταία στιγμή, πραγματικά, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω διότι βρέθηκαν μπροστά σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία. 


     Θα αποφύγουμε κάθε αναφορά στις λεπτομέρειες αυτής της σημαντικής Προπονήσεως. Το υλικό της ταξινομείται και όταν κριθεί επαρκές, ο "άξονάς" της θα αποτελέσει θέμα συζητήσεων για το διεθνές Κοινό της Τοξοβολίας.


     Στη νέα Κοιλάδα, τα μαθήματα Ιππασίας και Έφιππης Τοξοβολίας εντείνονται μετά την εγκατάστασή μας και την διευθέτηση των εκπαιδευτικών χώρων και διαδρομών! Πάντα μέσα στην όμορφη Φύση, πάντα μέσα στο ευεργετικό "πράσινο" οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" εκπαιδεύονται και βελτιώνονται ...ωραίοι ως Έλληνες και Πολεμιστές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.