Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


Η Γραμματεύς της «Ε.Ε.Ε.»
υπεύθυνη διακινήσεως υλικού για την Αποστολή συμμετοχής
των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»
στη  «2η Παγκόσμια Ημέρα Έφιππης Τοξοβολίας», Κοιλάδα “KASSAI” 2010
κατά την αναχώρηση.
Mεταφέρει :
(α) Σκηνή 4 ατόμων, (β) πτυσσόμενα, τραπέζι και 4 καθίσματα, (γ) 4 Τόξα,
(δ) 20 βέλη, (ε) ιστό Σημαίας, (ς) κύριες αποσκευές δύο ατόμων,
(ζ) χειραποσκευές δύο ατόμων.
Προηγήθηκε έγκαιρη συνεννόηση με τους υπευθύνους Cargo της “MALEV
οι οποίοι υπήρξαν απολύτως συνεργάσιμοι και εξυπηρετικοί!
Όλα «πήγαν» και «γύρισαν» με ασφάλεια!


     Η σωστή οργάνωση μιας Αποστολής στο Εξωτερικό προϋποθέτει για την Ομάδα των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» την καταβολή υψηλών προσπαθειών ώστε και η Ομάδα και, κυρίως, η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί κατά το καλύτερο τρόπο στη χώρα όπου η Αποστολή μας πρόκειται να κατευθυνθεί!


     Βεβαίως, την ίδια μεγάλη σημασία η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δίνει και στην επιτυχή διοργάνωση των Αποστολών Εσωτερικού αφήνοντας πάντοτε "πίσω" της τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως με τις επιδείξεις Έφιππης Τοξοβολίας στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσαλονίκης.


     Επιθυμώντας να δικαιώσουμε τον τίτλο της, παγκοσμίως, καλύτερα οργανωμένης Εφιπποτοξοτικής Ομάδος που μας ανεγνωρίσθη στους διεθνείς Αγώνες της Κίνας (2012), σύντομα, τα Μέλη μας θα λάβουν ένα Υπόμνημα προκειμένου όλοι να μπορούν να επιληφθούν μιας σωστά οργανωμένης Αποστολής Εξωτερικού. Η άναρχη και χαοτική «σκέψη» του μοντέρνου κοινωνανθρώπου δεν έχει θέση στην Ομάδα των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ».


     Ωστόσο, θα πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Αρχηγό της Ομάδος Αρπάλυκο και στον Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Γεώργιο Τροβά οι οποίοι, προσφάτως, εξεπροσώπησαν την Ελλάδα και την Ομάδα μας επιτυχέστατα σε δύο κορυφαίους διεθνείς Αγώνες στην Ουγγαρία, στο “KHOW 2014” και στη “HUNOCHA 2014”!



     Kυρίως, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλα εκείνα τα Μέλη της Ομάδος τα οποία συνεισέφεραν ώστε να καλυφθούν τα έξοδα των Αποστολών, χωρίς τη βοήθεια των οποίων οι δύο αυτές Αποστολές Εξωτερικού δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.