Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

 

     Όχι, απλώς μία «Προπόνηση» αλλά μια μοναδική «προσέγγιση» Παραδοσιακής Τοξοβολίας, όπως την μετέφερε στις «αποσκευές» του ο Αρπάλυκος που, πρόσφατα επέστρεψε από τους διεθνείς Αγώνες στη Κοιλάδα του Οργανισμού “KASSAI” όπου έλαβε μέρος.


     Κάτι πολύ ξεχωριστό για τους Συνασκουμένους στη σημερινή Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας που τους ξάφνιασε αλλά και τους «προχώρησε», όπως όλοι παραδέχτηκαν μετά το τέλος της Προπονήσεως.


      Και όπως είναι φυσικό, όταν αγωνίζεσαι εν μέσω των κορυφαίων της Έφιππης και Παραδοσιακής Τοξοβολίας επιστρέφεις με σημαντικά ωφέλιμες γνώσεις για να τις μοιραστείς με τους Συνασκουμένους σου, όπως κάνουν οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» λαβαίνοντας μέρος συνεχώς στους κορυφαίους διεθνείς Αγώνες για να μαθαίνουν και να μεταφέρουν γνώση πίσω στην Ομάδα μας επιστρέφοντας.


     Το περιεχόμενο της σημερινής Προπονήσεως ήταν το θέμα πολλών συζητήσεων ως αργά το βράδυ στο Ιππικό Κέντρο των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» όπου μια ακόμη δροσερή καλοκαιρινή βραδυά στο κατάφυτο περιβάλλον, μας έκανε όλους να μη θέλουμε να φύγουμε, ενώ κάποιοι προτίμησαν να ασχοληθούν με τη βελτίωση του σταυλικού περιβάλλοντος.


     Και, βέβαια, οι αναμνήσεις και τα …αναμνηστικά από την Κοιλάδα του Οργανισμού “KASSAI” μονοπώλησαν κι αυτή τη βραδυά σε όλους τους παρόντες.


     Αυτό το καλοκαίρι, τα μαθήματα Ιππασίας και οι Προπονήσεις στο Ιππικό Κέντρο «ΑΡΤΕΜΙΣ» αποδεικνύονται το πιο ωφέλιμο …δροσιστικό, μετά τον καύσωνα της ημέρας. Είστε όλοι καλεσμένοι της Χαράς και του Γιώργου, όλων των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.