Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


     Ένα ένθετο εφημερίδος με, κατ'  εξαίρεση, σοβαρή και πολύ καλογραμμένη ύλη είναι τα "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" που συμπεριλαμβάνει στη σαββατιάτικη έκδοσή του ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ". Στο τεύχος της 15ης Φεβρουαρίου 2014 το ένθετο αυτό δημοσιεύει ένα εξασέλιδο αφιέρωμα στην Azva Yoga όπως αυτή πρωτοεμφανίζεται στην Ελλάδα από την Eκπαιδεύτρια Yoga Σοφία Νερομηλιώτη και την Εκπαιδεύτρια των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου στο Ιππευτήριό  μας. 


     Το αφιέρωμα των "ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ" σηματοδοτεί την εμφάνιση της Azva Yoga στην Ελλάδα, όντας γνωστό ότι αυτό το είδος Yoga είναι παγκοσμίως πολύ σπάνιο αφού, για λόγους ασφαλείας και αποφυγής ατυχημάτων, απαιτεί την συνεργασία πολύ αξιόπιστων Ίππων, όπως οι Ίπποι τους οποίους διαθέτει η Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Η Σοφία Νερομηλιώτη είναι Μέλος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και επιστήμων Αθλητίατρος σε μεταπτυχιακό επίπεδο από την Ιατρική Σχολή του Novi Sad, επιστήμων Φυσικοθεραπεύτρια και εναλλακτική θεραπεύτρια Usui και Karuna Reiki .


     Στο αφιέρωμα του, το ένθετο του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ" αναφέρεται λεπτομερώς στη Σοφία Νερομηλιώτη, στη Χαρά-Σαμπρίνα Πολυζοπούλου αλλά και στην Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" σε μία αναλυτική παρουσίαση της Azva Yoga που υπογράφει η δημοσιογράφος κ. Θεανώ Καρούτα την οποία και, θερμά, ευχαριστούμε. 


     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" με την υψηλή ιππική τεχνογνωσία που διαθέτουμε ως η μοναδική Ομάδα Φυσικής Ιππικής και Έφιππης Τοξοβολίας στην Ελλάδα, μπορούμε και θεωρούμε Τιμή μας να υποστηρίζουμε παρόμοια προγράμματα τα οποία προορίζονται να υπηρετήσουν την ανθρώπινη φυσιολογία και ψυχοπνευματική ισορροπία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.