Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
ΑΠΟ ΤΗΝ
"THE CYPRUS WEEKLY"
  
 
     Η μεγάλη αγγλόφωνη εφημερίδα της Κύπρου "THE CYPRUS WEEKLY" στο φύλλο της 10ης Αυγούστου 2013, παρουσίασε τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" και το παράρτημα της Σχολής μας που λειτουργεί στη Μεγαλόνησο, σε ένα εκτενές τρισέλιδο στο καθιερωμένο ένθετό της.
 
 

     Με εξώφυλλο μίαν εντυπωσιακή ολοσέλιδη φωτογραφία καλπαστικής υπερπηδήσεως και ταυτόχρονης τοξεύσεως του Αρχηγού της Ομάδος και Εκπαιδευτή του Παραρτήματος Κύπρου των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", Αρπάλυκου, ξεκινά ένα δισέλιδο άρθρο-"σαλόνι" με ένα εξαιρετικό περιεχόμενο που ταυτίζει την Έφιππη Τοξοβολία με την Παράδοση.

 
     Ολόκληρη την παρουσίαση μπορείτε να την διαβάσετε, κατόπιν εγγραφής, εδώ.
 

     H φωτογράφιση για την συγκεκριμένη παρουσίαση έγινε με δράση "on camera" στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματός της Σχολής μας που λειτουργεί έξω από την Λευκωσία της Κύπρου από τους δημοσιογράφους κ.Στέφανο Κουρατζή και κ.Melissa Hekkers, τους οποίους ευχαριστούμε για την εξαίρετη απόδοση της Έφιππης Τοξοβολίας στους αναγνώστες της "THE CYPRUS WEEKLY". Στην φωτογράφιση έλαβαν μέρος και δύο από τους εκπαιδευόμενους της Σχολής, η Μαρί και η Αναστασία.
 
 
     Τέλος, ευχαριστούμε την διεύθυνση και την Αρχισυνταξία της μεγάλης κυπριακής εφημερίδος "THE CYPRUS WEEKLY" για την άρτια παρουσίαση της Έφιππης Τοξοβολίας ως παραδοσιακής πολεμικής τέχνης, αλλά και των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"  οι οποίοι, τον καιρό αυτό, έχουμε την Τιμή να δραστηριοποιούμεθα και στην ηρωϊκή Ελληνική Μεγαλόνησο.
 
 
     Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παραπάνω προβολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Κύπρο δεν είναι η πρώτη αφού  τα κυπριακά ειδησεογραφικά μέσα ενδιεφέρθησαν από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του εκεί Παραρτήματος της Σχολής μας, για το έργο μας.
 
 
     Και αυτή η δημοσιότητα που απολαμβάνουν οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" και στην Κύπρο τεκμηριώνει ότι όχι μόνον στη μητροπολιτική Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" είχε το ιστορικό προνόμιο να είναι ο "εισαγωγέας" όχι μόνον της Έφιππης Τοξοβολίας αλλά και της Παραδοσιακής Τοξοβολίας!
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.