Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ!
και μας ...διασκεδάζει
 

 
    Η δυναμική της εκπαιδεύσεως της Σχολής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κινείται, πλέον, με υψηλές ...ταχύτητες. Μοναδικές ασκήσεις που δεν αποτολμήθηκαν πουθενά αλλού, στη Σχολή μας εκτελούνται καθημερινώς από εντελώς αρχαρίους με ασφάλεια και με επιτυχία και που βεβαιώνουν οι φωτογραφίες που τηρούμε σε κάθε μάθημα, όπως αυτές που δημοσιεύουμε και που απεικονίζουν την αρχάρια Χριστίνα μας να καταρρίπτει ιπτάμενο στόχο καθισμένη ανάποδα σε κινούμενο ανενστόμιστο και ανεπίσακτο Ίππο!
 
 
     Κοντά μας, ακόμη και ένας αρχάριος μαθητής της Σχολής προορίζεται να νοιώσει τάχιστα τη χαρά της Ιππικής και της Παραδοσιακής Τοξοβολίας και ο, πραγματικός, λειτουργικός "οργασμός" της Ομάδος μας σε καθημερινή συχνότητα, εγγυάται ότι όλα "θα έχουν μονίμως καλώς" για την ασφάλεια και την πρόοδο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".
 
 
     Η εκπαιδευτική μας "φιλοσοφία" η οποία δε ξεχωρίζει φύλα και ηλικίες απεδείχθη η επιτυχέστερη επιλογή για την πρόοδο μιας Ομάδος εφίππων πολεμιστών οι οποίοι ενδιαφέρονται για την κοινή βελτίωση αλλά και χαρά μέσα από ένα σοβαρό "παιγνίδι" στο οποίο δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί αλλά γόνιμη και αγαστή συνεργασία.
 
Η Κατερίνα στο πρώτο της μάθημα διέρχεται υπεράνω βαλβίδων
με ανάποδο "κάθισμα" σε ανενστόμιστο και ανεπίσακτο Ίππο.
 
     Βασικοί παράγοντες οι Εκπαιδευτές των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", ο Αρπάλυκος και η Χαρά που κατάφεραν να αφομοιώσουν μια κορυφαία εφιπποτοξοτική διδασκαλία φερμένη από τον ιδρυτή της Ομάδος και καθημερινά να την μεταλαμπαδεύουν στους μαθητές μας μέσα στο Ιππευτήριο όπου επικρατεί αυτοσυγκέντρωση, σεβασμός και αγάπη μεταξύ των Συνασκουμένων.
 
Η Κατερίνα στο πρώτο της μάθημα διέρχεται υπεράνω εμποδίου "Χ" 
χωρίς χρήση ηνιών και με ανεπίσακτο Ίππο
 
     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" μέσα σε μία παρακμιακή εποχή ακμάζουν και τα καταφέρνουν ακολουθώντας τις ηθικές συντεταγμένες της "Πολιτείας" του Πλάτωνος, ενός διαχρονικού "ευαγγελίου" το οποίο "ευλογεί" όσους το κατενόησαν και το προέταξαν ως "vade mecum" ζωής.
 
Η Κατερίνα στο πρώτο της μάθημα διέρχεται υπεράνω εμποδίου "Χ"
με κλειστά μάτια και με ανενστόμιστο και ανεπίσακτο Ίππο.
 
     Έτσι και η νεαρή Κατερίνα μας, καταφέρνει από το πρώτο, κιόλας, μάθημά της, να χαρεί την απέραντη χαρά της Έφιππης Τοξοβολίας, με ασφάλεια, ευστάθεια και ευστοχία, όχι διότι "ανακαλύψαμε την Αμερική" αλλά διότι ανακαλύψαμε, μαζύ με μία κορυφαία εφιπποτοξοτική διδασκαλία, έναν οδηγό ζωής, μέσα στις σελίδες εκείνου του Πλατωνικού γραπτού μνημείου το οποίο μας διδάσκει πως να υλοποιούμε θετικά, όσα απαιτεί μια ισορροπημένη καθημερινότητα σε καιρούς εντελώς ανισόρροπους! 
 
Η Κατερίνα, από το πρώτο κιόλας μάθημά της, τοξεύει
με τον ανενστόμιστο και ανεπίσακτο Ίππο της κινούμενο σε βάδην.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.