Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ VIRTUAL REALITY

ΖΩΝΤΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΚΑΙ
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ
ΜΕ ...VIRTUAL REALITY
 

 
     Μακρυά από τη Φύση και το οξυγόνο της, καταχωνιασμένοι στα σκιερά ντουβάρια της υπαρξιακής μοναξιάς τους, οι νεο-άρρωστοι "μαζάνθρωποι" φαντασιώνονται την ομορφιά του παιγνιδιού που λέγεται "Πόλεμος" με την ασκήμια του διαστροφικού ψυχισμού τους, όπως ακριβώς και την ίδια τη ζωή, που την παραμορφώνουν ανάλογα με τον ψυχωσικό εαυτό τους!  

 
     Βυθισμένοι στους αγορασμένους από το ΙΚΕΑ καναπέδες τους, δεν ανοίγουν καν τα παντζούρια τους μη τύχει και διαταραχθεί η σκοτεινή εικονική τους πραγματικότητα, μέσα στην οποία καθιζάνουν συμπλεκόμενοι με τον εαυτό τους, νομίζοντας ότι έτσι "πολεμούν", όπως κάποιοι άλλοι στο ηρωϊκό παρελθόν... Διότι, στο βάθος, αναγνωρίζουν το μεγαλείο του ηρωϊκού τρόπου ζωής αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το μεγάλο τίμημα για να το κατακτήσουν!  


     Μέσα στην γωνιώδη και αγωνιώδη ασκήμια τους "εξωραίζουν" το κατάντημά τους με τίτλους και μύθους, με λαμπρά ...σενάρια και μπόλικο παραμύθι που τους κάνουν να φαίνονται ακόμη πιο ελάχιστοι!
 
 
     Και όσο πιο ελάχιστοι φαίνονται στα ίδια τους τα μάτια τόσο πιο πολύ εξαγριώνονται με τον εαυτό τους και "γέρνουν" προς τη γοητεία του θανάτου ερωτευόμενοι τον ίδιο το θάνατό τους για τον οποίο είναι σίγουροι ότι αξίζουν.

 
     Αλλά δεν αρκούνται στη διεκδίκηση του θανάτου τους και ...οπλίζονται , οπλίζονται με "όπλα" φανταστικά για να "πάρουν μαζύ τους" και όποιον δε τους μοιάζει, όποιον τους φαντάζει διαφορετικός, δηλαδή, υγιής και αληθινός, πραγματικά ενάρετος και γενναίος!


     Τα ίδια τα "όπλα" που επιλέγουν προδίδουν τις μύχιες διαστροφές τους, γεννήματα κι αυτά της παρά φύσει "πραγματικότητος" που βιώνουν μέσα στα σκοτεινά "περιβάλλοντα" που οι ίδιοι χτίζουν ως "τείχη" για να αυτο-εγκλεισθούν μέσα σ'  αυτά. Τούτα τα "όπλα" που θα μπορούσαν να αποτελέσουν και αντικείμενο μαζικής ψυχιατρικής διατριβής τελικώς θα τα στρέψουν στον εαυτό τους, παρά ταύτα, συνεχίζοντας να αυτο-βασανίζονται μέσα στο κύλισμα του χρόνου! Αυτά τα αρρωστημένα μαζανθρωποειδή, είναι αυτοί που κόπτονται δημόσια για την ...ειρήνη, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον αντιρατσισμό, αλλά ηδονίζονται με την προοπτική του εντελώς αντιθέτου το οποίο, όταν δεν προκύπτει, κακιώνουν κι επιτίθενται λυσσαλέα! Και στο σκοτάδι του αστικού "κρυσφηγέτου" τους, ζώνονται τα "virtual άρματά" τους και ξεκινούν να τσακώνονται με τον εαυτό τους και μ'  όποιον άτυχο τύχει να ...υπάρξει κοντά τους.


     Η παγκόσμια παρακμή της δημοκρατικής φενάκης έφερε τους ανόητους που την πίστεψαν σε έσχατο επίπεδο ομαδικής παρανοίας, μέχρι σημείου να δούμε σε "προηγμένες" (δυτικές και ανατολικές...) κοινωνίες νοσηρά φαινόμενα όπως  νοητά ... "πολυκαταστήματα" (Virtual shoping stores, βλέπε παραπάνω φωτογραφία από σχετικό εικονικό "πολυκατάστημα" στη Ν. Κορέα) στα οποία οι μαζάνθρωποι επιδίδονται σε, επίσης, ιδεατή αγορα-θεραπεία! Όλα "virtual", όλα "κατά νοσηρή φαντασία", όπως ακριβώς και η ίδια η δημοκρατία!   


     Στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" επιμένουμε στην αλήθεια της φυσιολογίας του Κόσμου και επιδιώκουμε να βιώνουμε την πιο φυσική πραγματικότητα από το να παριστάνουμε τους ειδήμονες του καναπέ! Τα Μέλη μας απολαμβάνουν τη βιωματική ικανοποίηση των πραγματικών μαχητικών δεξιοτήτων και των οφελημάτων που παρέχουν σε μία δια βίου ψυχοπνευματική ισορροπία, με τίμημα τον καθημερινό "αποτοξινωτικό" ιδρώτα της σωμασκίας! Προτιμούμε, απερίφραστα, να ζούμε με τα οφέλη του Πολέμου (πάντων, μεν, πατρός) παρά να πεθαίνουμε στη ψυχοφθόρα "virtual reality" όπως κάποιοι "πολέμαρχοι" του καναπέ... Καθένας με τις επιλογές του, με τον τρόπο που διαλέγει για να ζήσει ή για να πεθάνει! Κι απ΄ ό,τι φαίνεται, η "αδρεναλίνη" εμάς μας κρατά ζωντανούς, όταν η πτωμαίνη τους είναι τεκμήριο θανάτου! 



       

  

 
 

2 σχόλια:

  1. Αν και το γκομενάκι στη φωτό δείχνει τέλειο βλέποντας κάθε μέρα στην Ιπποκράτους όλα τα αρρωστάκια που περιγράφεις τα παίρνω στο κρανίο και δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αυτοί οι μπουχέσες κολλάνε με τα στρατιωτικά τις στολές τα όπλα τις μάχες αφού δε μπορούν ούτε τη κυλότα τους να φορέσουν αν δε τους βοηθήσει η μάνα τους. Πλαδαροί κλασομπανιέρες μισόμουρλοι και να παριστάνουν το μέγα Αλέξανδρο τουλάχιστον. Άσπρη μπλούζα με μανίκια σταυρωτά στη πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις χαιρετισμούς απο τα παιδιά του THROUBI και περιμένουν να τους στείλεις το μέιλ σου








    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.