Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013


M’ OΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ…


 
     «Μεγέθυνση-σμίκρυνση, το ίδιο!» Αυτή ήταν η φράση ενός Δασκάλου ζωγραφικής όταν δίδασκε τους μαθητές του. Κι ως φαίνεται, η φράση αυτή ισχύει και στην Ιππασία.
 

 

     Σε καλπασμό η Χαρά κατάφερε στη τελευταία Προπόνησή της να καρφώσει τα βέλη της στο «κίτρινο», όπως μαρτυρά η φωτογραφία που ακολουθεί.

 
 
 


     Σε τροχασμό ο μαθητής της Χαράς, Αριστόβουλος κατάφερε στο τελευταίο μάθημά του να καρφώσει τα βέλη του, επίσης, στο κίτρινο, όπως μαρτυρά η παρακάτω φωτογραφία!

=
 
 
 
 


     Αν και αρχάριος ο Πάρης, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας έπρεπε να «διδάξει» έναν συμμαθητή του μια άσκηση. Έτσι, η γνώση εμπεδούται και οι δεξιότητες ενισχύονται. Και ο Πάρης προτίμησε να διδάξει τη μικρή Χριστίνα υπερπηδήσεις με κατάληξη η Χριστίνα να υπερπηδά πλέον και χωρίς ηνίες, με ελεύθερα τα χέρια!

 
     Mε άλλα λόγια, «Μ’ όποιον Δάσκαλο…!».


     Έτσι επιτυγχάνεται η πρόοδος στους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ», ο μπροστά «τραβάει» κοντά του τον πίσω και όλοι μαζύ προχωρούμε, χωρίς ανταγωνισμούς, χωρίς αντιπαλότητες σε μια Κοινωνία η οποία, εκτός ημών, σπαράσσεται άνευ λόγου και αιτίας.


     Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθούν και οι ...σπαρασσόμενοι με την Έφιππη Τοξοβολία για να …ομονοήσουν και να προοδεύσουν; Μήπως…;



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.