Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ


     Μπορεί ο Αρχηγός μας Αρπάλυκος να βρίσκεται στη Κύπρο για την οργάνωση της εκεί Σχολής αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αγωνιά για την Ομάδα και, βεβαίως, για το προσωπικό του άτι που αφησε πίσω, στο Ιππευτήριό μας.


     Κάθε βράδυ μας ενημερώνει για την πρόοδο των ημερησίων εργασιών του στη Κύπρο μας, αλλά απόψε θέλουμε να τον προλάβουμε και να του στείλουμε εμείς τα καλά νέα: το αγαπημένο αλογάκι του άρχισε από σήμερα να το ιππεύει η αντικαταστάτρια Αρχηγός της Ομάδος μας Χαρά και, μάλιστα, με ιδιαίτερη επιτυχία!


     Μαζύ, λοιπόν με την αγάπη μας, στέλνουμε στον Αρπάλυκο τα καλά νέα για την πρόοδο της Χαράς η οποία εξασφάλισε τη συνεργασία του υπέροχου Όλι από τη πρώτη κιόλας στιγμή, με τα αποτελέσματα που φαίνονται στις φωτογραφίες.

     Όμως, δεν είναι μόνον αυτά τα καλά νέα...

     Η αρχάρια Χριστίνα μας σήμερα, με τη διδασκαλία της Χαράς, κάλπασε αρκετά καλά, πέρασε βαλβίδες και σηκώθηκε όρθια επί του Ίππου!





ΥΓ: Mαραθώνιος οργής σήμερα στο F/b από Φίλους, εναντίον κάποιων οι οποίοι ανοηταίνουν με παραληρηματικές "σεντονιάδες" επί παντός επιστητού... Συνιστούμε αδιαφορία για τους πλεονάζοντες ανοήτους οι οποίοι σπαθίζουν κατά των φτερωτών της Μάντσια διδασκόμενοι από αγύρτες,κατά δήλωση..., "οπλοδιδασκάλους". Ευτυχώς για μας υπάρχει το Ιππευτήριο και η καθημερινή εξάσκηση στα πραγματικά όπλα και όχι στην παραληρηματική αμετροέπεια. Παρακαλούνται, λοιπόν, οι αγαπητοί Φίλοι να συγχωρήσουν το παραλήρημα των αργοσχόλων οι οποίοι άλλωστε δικαιούνται να γεμίζουν το κενό τους με ό,τι διαθέτουν αλλά για εμάς είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε 137 διαλόγους οργής, όσο εύλογη και αν είναι η αφορμή τους.
Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.