Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ...



    Κατανυκτική σιωπή κι αυτοσυγκέντρωση αλλά με έκδηλο κέφι και διασκέδαση στις εκφράσεις και κινήσεις, καθ' όλη την εκτέλεση των ασκήσεων της προπονητικής μας "φόρμας", διαρκής μονοτονία μιας συνεχούς ευστοχίας η οποία, πια, δεν εκπλήσσει, δεν ενθουσιάζει, θεωρείται απολύτως "ζενικά" ως ούτω πως..., πειθαρχία! Φινάλε, με όλους τους Συνασκουμένους να νοιώθουν γαλήνιοι Πολεμιστές, έτοιμοι για τον Πόλεμο του αγαθού και ωφελίμου! Αυτές είναι οι τελευταίες Προπονήσεις μας που προμηνύουν τα ακόμη καλύτερα που έρχονται. 


     Παρά το κρύο καιρό, οι τελευταίες Προπονήσεις μας έδειξαν ότι η αφοσίωση ...ζεσταίνει ψυχές και σώματα! Οι επί μέρους ομάδες δούλεψαν ...ρομποτικά, κάνοντας τον παρατηρητή να απορήσει : ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ! Το επιδιώξαμε; Όχι! "Έτσι" ήθελε "αυτό"!

     Και "αυτό" δεν ήθελε "έτσι" μόνο στις στατικές ασκήσεις αλλά και στις κινητικές, όπου η ίδια μονοτονία της επαναλαμβανόμενης ευστοχίας, στο τέλος, μας έκανε να κοιταχτούμε και να μη πούμε απολύτως τίποτε! Οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρνουμε απλά,  χωρίς πολλά λόγια...


     Το ίδιο και στο μάθημα Σπαθασκίας! Έξοχος ο Δάσκαλός μας Παναγιώτης, παραστατικός και λεπτομερειακός, πραγματικός Αδελφός μυσταγωγός μιας Τέχνης που προσφέρει ψυχική ευεργεσία.


     Οι Αρχηγοί Βολής, Ειρήνη, Σταμάτης και Χοσάμ πέρα από κάθε κριτική..., άξιοι της ευγνωμοσύνης μας, διεκπεραίωσαν υποδειγματικά την προπονητική "φόρμα" στις ομάδες τους! ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ, για άλλη μια φορά υπερήφανος για το ήθος και τις επιδόσεις σας!

Α.Η.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.