Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΒΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

     Ο Καθηγητής κι επίτιμο Μέλος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" κ. Θ. Αντίκας, με μήνυμά του μας ενημερώνει για την κλοπή δύο φορβάδων και μας παραπέμπει για λεπτομέρειες στο Ιστολόγιο του "ΙΠΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΟΣ" από το οποίο και αναδημοσιεύουμε:





     "Προ 5 ημερών, εκλάπησαν 2 φοράδες έγκυες  από την περιοχή Πλατανίου Πατρών. Η μία είναι μαύρη με αστέρι στο πρόσωπο γύρω στο 1,60 ύψος  και η άλλη  καφέ επίσης με αστέρι ύψος γύρω στο 1,55 (πάσχει από ενδονυχίτιδα). Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τον κ. Χρήστο στο τηλέφωνο 6974336082"

     Σημείωση δική μας: Αμέτρητα τα περιστατικά γύφτων που συλλαμβάνονται να οργώνουν την Ελλάδα κλέβοντας από καντήλια και καμπάνες εκκλησιών μέχρι σιδηροτροχιές και σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις, αδιαφορώντας για την ακεραιότητα χιλιάδων επιβατών αλλά και τα ιερά και όσια. Η παραπάνω κλοπή παραπέμπει σε γειτονικό καταυλισμό και είναι σημαντικό ΑΜΕΣΩΣ να διεξαχθεί επιτόπια έρευνα. Προ καιρού γύφτοι έκλεψαν Ίππους μέσα από τον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου και τους εγκατέλειψαν τραυματισμένους και αβοήθητους (ευτυχώς βρέθηκαν). Ας μην αφεθεί ο χρόνος να περάσει με κίνδυνο των άτυχων ζώων και όσοι είστε στη περιοχή σπεύσετε εκεί που πρέπει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.