Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΟΛΗΣ


     Γονιμότατη ημερίδα επί των "ώμων" ενός πολύ ικανού Αρχηγού Βολής, του Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Μηνά Τσομπανιάν ο οποίος, με έναν συντονισμένο σχεδιασμό κινήσεων,κατάφερε να διεκπεραιώσει επιτυχώς τα καθήκοντά του μεταξύ Γραμμής Βολής και Γραμμής μυήσεως τριών νέων φίλων μας.


     Η χαρά μας μεγάλη αφού σήμερα ξανα-καλωσορίσαμε μετά από τριών μηνών ...υπερατλαντικής απουσίας, την αγαπημένη μας Νίκη για να την ..."ξεσκουριάσουμε" τοξευτικώς, όπως η ίδια μας είπε!


     Μαζύ με την Νίκη και άλλοι φίλοι μετά από απουσία εργασιακών λόγων, έκριναν το κέντρο βάρους του σημερινού ασκησιολογίου μας στο "ξεσκούριασμα", ως γενική κατευθυντήρια "γραμμή".


     Με αφετηρία την Τοξοβολία εξ Επαφής και με την επανάληψή της, το "αντισκωριακό" φάνηκε να "δουλεύει" αποτελεσματικότατα και μάλλον γρήγορα.


     Έτσι, όταν επίσης ταχύτατα έφτασαν στην Γραμμή Βολής και οι νεο-μυηθείσες φίλες μας οι Συνασκούμενοι κατέληξαν γρήγορα σε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, με όλες τις δυσκολίες για τις πρωτοείσακτες.


     Παρά ταύτα, με την γνωστή θετική διάθεση του Μηνά μας η Προπόνηση αυτή "κύλησε" ευχάριστα και, κυρίως, ωφέλιμα για όσους την χαρήκαμε.


     Για άλλη μια φορά η ομαδική "χημεία" φάνηκε το θεμέλιο ενός θετικού αποτελέσματος κάτι που αποτελεί παγία επιδίωξη των "Ελλήνων Κενταύρων" όπου "προχωρημένοι" και "αρχάριοι", παλαιοί" και "νέοι" είναι ένα και το αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.