Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 

ΤΟΥ 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" 



     Στην Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" στην οποία όλοι είμαστε μαθητές, το τελευταίο καλοκαίρι υπήρξε πολύ καρποφόρο από εκπαιδευτικής απόψεως διότι πολλά ταξίδια μας προσέφεραν αρκετές εμπειρίες που θα μοιραστούμε στις επόμενες δράσεις μας.

     Το πολυήμερο ταξίδι μας στην Ιταλία μας έφερε πιο κοντά με τον μεσαιωνικό ιππικό πολιτισμό, την τοξοθυρίδα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

     Η ωραία και γόνιμη περιπέτειά μας στην Σκανδιναβία μας μύησε ακόμη βαθύτερα σε έναν βορειο-Ευρωπαϊκό ιππικό Πολιτισμό, τον πολύ ιδιαίτερο εσωτερισμό και σε ξεχωριστές πτυχές, όπως η χρήση της Jaw-Harp που θα ήταν δύσκολο να βρούμε οπουδήποτε αλλού στη γηραιά ήπειρο.

     Μεγάλο δίδαγμα και από την σαρανταήμερη διαμονή μας στο Παρίσι όπου μελετήσαμε το Ιππικό Θέατρο των Βερσαλλιών (Zingaro), πολλά ιππικά ενδιαφέροντα, την τοξοθυρίδα, την διδασκαλία του διαλογισμού και την θεραπευτική του σημασία στην Ασιατική Θεραπευτική και πολλά - πολλά ακόμη. 

     Έτσι, όλα τα παραπάνω, μετεφέρθησαν στο κεντρικό Ιστολόγιο των "Ελλήνων Κενταύρων" το οποίο σας καλούμε να επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε από τις δύο ανανεωμένες σελίδες του:

https://www.greekcentaurs.org/istoriki-ereyna-historical-research

https://www.greekcentaurs.org/leykwmata-galleries

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.