Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 151.000 ΕΥΡΩ!

     Έφτασε και στη ...ψωροκώσταινα για να πουληθεί στους ντόπιους χρεωκοπημένους η τελευταία δημιουργία σέλλας της γαλλικής παραδοσιακής φίρμας "HERMÈS" που σχεδιάσθηκε όχι για να εκπληρώσει ιππικές απαιτήσεις αλλά ως ακόμη μεγαλύτερη συμβολή της "Δυτικής Ιππικής" στη διακωμώδηση Ίππου και Ιππασίας.


     Έτσι, στη βιτρίνα του αθηναϊκού καταστήματος της "HERMÈS" βλέπουμε αυτές τις ημέρες να απαστράπτει δια της κακογουστιάς της η "φτερωτή σέλλα" της γαλλικής φίρμας περισσότερο ως παραπομπή στο Καρναβάλι της Βενετίας παρά ως μέρος λειτουργικής ιπποσαγής.


     Και το αθηναϊκό κατάστημα της "HERMÈS" το οποίο, σημειωτέον αγνοείται από το επίσημο ιστολόγιο της μεγάλης γαλλικής φίρμας, μας ενημερώνει και για την τιμή του προϊόντος: 75.500 ευρώ, ναι καλά διαβάσατε, μη σας μπερδεύουν τα ...μπαστουνάκια, εβδομήντα πέντε χιλιάδες πεντακόσια ευρώ η τιμή πωλήσεως αυτού του εξαμβλώματος το οποίο αντίκειται ακόμη και στην ευημερία του Ίππου, πολλαπλασιάζοντας το βάρος της σέλλας για την ικανοποίηση ανόητης ανθρώπινης κακογουστιάς! 


Η "HERMÈS"αγνοεί ότι έχει κατάστημα και στην κακομοίρα Ελλάδα...

     Είναι παρατηρημένο ότι διεθνώς οι "φίρμες" επιβεβαιώνουν το κακό γούστο των νεοπλούτων και τίποτε παραπάνω και όποιος κάνει μία βόλτα στη Βουκουρεστίου θα το διαπιστώσει. Όταν όμως η διακωμώδηση της Ιππασίας παίρνει "σβάρνα" και την ευημερία του Ίππου καμία "HERMÈS" δεν μπορεί να παραμένει στο απυρόβλητο και όταν με ανόητες σχεδιάσεις πολλαπλασιάζεται το βάρος μιας σέλλας δεν θα λυπηθούμε διόλου αν την επόμενη φορά απολαύσουμε απρόσμενες αντιδράσεις εναντίον όλων όσων θεωρούν τον Ίππο ως εφαλτήριο του καταναλωτικού αμοραλισμού τους.


     Δεν είδαμε αυτό το εξάμβλωμα στη πράξη και όχι μόνον δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει ..."φτερά" στον Ίππο αλλά θεωρούμε ως μόνον βέβαιο ότι επιπροσθέτει βάρος δίκην ...σαβούρας στον Ίππο, απλώς, καταπονώντας τον.


     Στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ", πάντως, οι Ίπποι μας ...πετάνε μαζύ με τους Ιππείς μας και χωρίς το τελευταίο δημιούργημα της "HERMÈS", απολύτως γυμνιππευτικά, έτσι που προχθές στις ατομικές τους Προπονήσεις οι δύο Εκπαιδευτές μας κατά τις υπερπηδήσεις των εμποδίων άνευ ..."φτερωτής σέλλας" μας έκαναν να κερδίσουμε συνολικώς ...151.000 ευρώπου στερήσαμε από το ταμείο της "HERMÈS".


     Είναι καιρός να ενημερωθούν κάποιοι ότι στη σημερινή Ελλάδα εξακολουθούν να υπάρχουμε Έλληνες οι οποίοι "πετάμε" με δικά μας "φτερά" και όχι με ...δανεικά τα οποία, μάλιστα, οι δανειστές τα υπερχρεώνουν! Γεια!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.