Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΟΞΟ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ...


     Από σήμερα, όπως ήδη προσέξατε, το παρόν Ιστολόγιο απέκτησε έναν πολύ ωραιότερο αλλά και πληροφοριακό λογότυπο τον οποίο σχεδίασε ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος, συμπεριλαμβάνοντας και τα εμβλήματα της "Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας" αλλά και της διεθνούς "Συμμαχίας Έφιππης Τοξοβολίας" των οποίων οι "Έλληνες Κένταυροι" είναι Μέλος.


     Ο αεικίνητος Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων" Αρπάλυκος και σήμερα δεν αρκέστηκε σε "εργασία γραφείου" και πήρε και πάλι τα όρη και τα βουνά (χαμηλά αυτή τη φορά, ωστόσο, διόλου ευκαταφρόνητα...) για να εντοπίσει το πλέον κατάλληλο έδαφος για τη Προπόνηση του ερχόμενου Σαββάτου 26ης Σεπτεμβρίου 2015 της οποίας το περιεχόμενο θα είναι πολύ ιδιαίτερο: "Όπου το Τόξο είναι το τύμπανο"! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της Προπονήσεως αυτού του Σαββάτου και δε θα πρέπει να τη χάσει κανείς...


     Αιωρούμενοι ωσεί ...η πεύκη εν κρημνώ, αλλά με την αυτοπεποίθηση της ισορροπίας και επί κρημνώδους εδάφους, θα ασκηθούμε στο ...ρυθμό που παράγει η τόξευση μεταφέροντας τη θετική δόνηση της χορδής στη ψυχή και γαληνεύοντας το νου ώστε να πολλαπλασιάσει τη θετική του απόδοση.


     Κρίμα που κάποιοι δε θα είναι μαζύ μας προτιμώντας την ένταση του ...αμιαντοτσιμέντου που κάνει το ον ανισόρροπο! Κρίμα που κάποιοι θα παραδέρνουν στο αδιέξοδο και νοσοποιητικό "ναρκοπέδιο" ενός άστεως γύρω από το οποίο, οι ίδιοι, "...χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω τους έκτισαν τείχη"! Ας ...πρόσεχαν!


     Αφήνοντας το ένστικτό μας να επιλέξει το ωφέλιμο "μονοπάτι" της Έφιππης Τοξοβολίας αλλά και τους καλύτερους Δασκάλους (που βρίσκονται πολύ μακριά κατά τη γεωγραφικήν απόσταση, αλλά πάντοτε δίπλα μας στην Εκπαίδευση, κυρίως, τη ψυχοπνευματική μας...) και αυτό το Σάββατο θα προχωρήσουμε τις υπάρξεις μας ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά βαθαίνοντας την ενσυναίσθηση του ρυθμού στη ζωή ..."εκτός τειχών"!


     Πράγματι, οι στιγμές είναι κολασμένες... Οι σειρήνες του χαμού σφυρίζουν απεγνωσμένα, αλλά οι αυτόχειρες δε τις ακούν!


     Κι όσοι τις ακούμε αυτές τις σειρήνες του χαμού, μαθαίνουμε και να αποφεύγουμε και τον προορισμό στον οποίο παραπέμπουν αντικαθιστώντας τον θανάσιμο ήχο τους με τον ζωοδότη ήχο του ρυθμικού μας τυμπάνου, επεκτείνοντας τα ευεργετικά οφέλη του στις ψυχές μας! 


ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.