Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΣ...


     Συνεχώς επιβεβαιώνεται η ορθότητα των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" για την διατήρηση της ανεξαρτησίας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" από τα ντόπια αθλητικά κυκλώματα και τις "ομοσπονδίες" που αποτελούν "φορείς σήψεως" της ευρύτερης κρατικής διαφθοράς. Μία από αυτές τις αποφάσεις και η άρνησή μας στη πρόσκληση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ενταχθούμε στο δυναμικό τους, κάτι που αποφασίσαμε προ χρόνων διατηρώντας την αυτονομία μας κι έτσι, σταθερή τη πρόοδό μας. Δικαίωση αυτής της αποφάσεώς μας η πρόσφατη δημοσιοποίηση ενός πεντασέλιδου εγγράφου το οποίο καταγγέλλει "έργα και ημέρες" της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας η οποία φέρεται να αναδεικνύει ως πρωταθλητές ακόμη και απόντες από τους ...αγώνες!!


     Και είναι εξοργιστικό ότι παρόμοιοι φορείς επιχειρούν να "καπελλώσουν" Πολεμικές Τέχνες όπως η Παραδοσιακή Τοξοβολία, στήνοντας "φάκες" στις οποίες "πιάνονται" ανόητα "σύνολα" που νομίζουν ότι η εμπλοκή σε απατεωνίστικα κυκλώματα συνεπάγεται και ...αναγνωρισιμότητα.

     Δε θα υποτιμήσουμε ποτέ εαυτούς, υποτασσόμενοι στον οποιονδήποτε εγκάθετο "διαχειριστή" α(θ)λητικής ή άλλης "εξουσίας"!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.