Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Α.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ


     Καλούνται τα Μέλη της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" που θα ήθελαν αυτό το καλοκαίρι να μετάσχουν σε διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας και Παραδοσιακής Τοξοβολίας να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Αρχηγό της Ομάδος Αρπάλυκο (kerverosria@hotmail.com) και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Οι Αγώνες στους οποίους φέτος θα λάβουμε μέρος, όπως πάντα, επιλέγονται πολύ προσεκτικά από τους πλέον αξιόλογους και για την ανάπτυξη των ικανοτήτων μας και ως προς τη σοβαρότητά τους.Β.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 
ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18/4/15

     Όπως ήδη έχει αναγγελθεί η ομαδική Προπόνηση του ερχομένου Σαββάτου 18ης 4ου 2015 θα διεξαχθεί στη Κοιλάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με ώρα ενάρξεως την 16:00 μ.μ. και με υποχρεωτική την περιβολή Ομάδος. Ο καιρός προβλέπεται καλοκαιρινός και η κυρίως Προπόνηση θα περιλαμβάνει τη διδασκαλία από τον Αρχηγό της Ομάδος μιας νέας ασκήσεως από το πρόγραμμα της Ουγγρικής Κοιλάδος, πολύ ωφέλιμης για όλους. Η Προπόνηση αυτή θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα επακολουθήσει ο προαναγγελθείς "Κύκλος" για τη συζήτηση της ιδρύσεως Σχολής Ιερακοτροφίας. 


Γ.
"ΚΥΚΛΟΣ"
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΕΡΑΚΟΤΡΟΦΙΑΣ 

     Ο "Κύκλος" για τη συζήτηση της ιδρύσεως Σχολής Ιερακοτροφίας μέσα στην Ομάδα μας θα γίνει επί παρουσία του Δασκάλου Κοσμά Σκλαβουνάκη και θα αρχίσει μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής Προπονήσεως Παραδοσιακής Τοξοβολίας του προσεχούς Σαββάτου 18ης 4ου  2015. Στη συγκεκριμένη Σχολή, λόγω της μοναδικότητός της στην Ελλάδα, θα μπορούν να λάβουν μέρος και όσοι δεν ενδιαφέρονται για την Έφιππη Τοξοβολία υπό τον όρο της εντάξεώς τους στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" και τη συμμόρφωσή τους (δι' ευνοήτους λόγους) προς το "Κανονισμό Λειτουργίας" της Ομάδος μας. Έτσι, σε αυτό τον "Κύκλο"  θα μπορούν να παρίστανται και εξωτερικοί επισκέπτες με ώρα προσελεύσεως την 17:00 μ.μ., αφού προηγουμένως αναγγελθούν επωνύμως στον Αρχηγό της Ομάδος Αρπάλυκο (τηλ.: 6972496303), ή στο 6977764737. Όσοι επεκοινώνησαν ήδη με τον Ιδρυτή της Ομάδος δε χρειάζεται να επαναλάβουν την επικοινωνία τους και είναι καλοδεχούμενοι, όπως όλοι οι φίλοι επισκέπτες στη Κοιλάδα.
Δ.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΟΣ

     Όπως είναι από πολύ καιρό γνωστό, ως Μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας και ως Ομάδα διεθνούς κύρους, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι, στα μαθήματα, Προπονήσεις και Αγώνες να εμφανιζόμαστε με τις προβλεπόμενες αμφιέσεις της Ομάδος οι οποίες εμφανώς φέρουν τα διακριτικά των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ". Έτσι, καθένας μπορεί να επιλέγει ο,τιδήποτε τον εξυπηρετεί από πλευράς καιρικών συνθηκών και ανέσεως, μεταξύ επινωτίου, φούτερ, τζάκετ, κοντομάνικης φανέλλας με υποχρεωτικό μαύρο παντελόνι ή μαύρη φούστα ελεύθερης επιλογής. Όλα τα ενδύματα (πλην των κάτω ημίσεων, ελεύθερης επιλογής) διατίθενται από τον Αρχηγό της Ομάδος κατόπιν συνεννοήσεως και παρακαλούμε για τον έγκαιρο εφοδιασμό σας διότι, όπως σημειώνεται παραπάνω, η αμφίεση Ομάδος είναι υποχρεωτική όπως άλλωστε συμβαίνει και σε όλες τις πολεμικές τέχνες και αθλήματα. Έτσι, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με τον Αρχηγό Αρπάλυκο (Τ. 6972496303 και kerverosria@hotmail.com) προς έγκαιρη κάλυψη των αναγκών σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.