Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΟΣ
ΑΓ. ΣΩΖΟΜΕΝΟΥ - ΚΥΠΡΟΥ


     Η απαραίτητη συζήτηση για τον καθορισμό των λεπτομερειών του τελικού προγράμματος της βιωματικής εκπαιδευτικής διημερίδος μας στον Αγ. Σωζόμενο έγινε και το αποτέλεσμά της θα αναρτηθεί κατά τις προσεχείς ημέρες προς ενημέρωση όσων θα συμμετάσχουν αλλά και κάθε ενδιαφερομένου.


     Υπό τη διεύθυνση του Αρχηγού της Ομάδος μας Αρπάλυκου και το στοχασμό που επικρατεί πάντα στην εσωτερική μας επικοινωνία, η συζήτηση διεξήχθη, όπως άλλωστε σημειώνεται και στην επίσημη ανακοίνωση της διοργανώσεως:  "Με «θέα» το ιστορικό μας παρελθόν ώστε μέσα από την άσκηση και τη δράση να περισώζουμε την Ελληνική Πολεμική Αρετή και να «σωζόμαστε» από την αδρανή θνησιγενή καθημερινότητα, «οξυγονώνοντας» τα «κύτταρά» μας, ώστε να χαιρόμαστε τη ζωή κατά πως πρέπει σε άνω θρώσκοντες Ανθρώπους και, κυρίως, Έλληνες!"


     Με τη φώτιση ιστορικών πηγών και την αξιοποίηση των παρακαταθηκών τους, τα πάντα προδιαγράφουν ένα εγχείρημα που θα διεκδικεί ιστορική ακρίβεια αλλά και εκπαιδευτική ωφέλεια σε όσους το απολαύσουν "από μέσα", στο έξοχο, ενεργειακό, περιβάλλον του Αγ. Σωζομένου της Κύπρου, από 30ής Ιανουαρίου έως 1ης Φεβρουαρίου 2015.


     Ήδη, ο Αρχηγός των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες προεργασίες της Αποστολής μας ώστε από σήμερα να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα που θα μπορούσε να διακυβεύσει την απόλυτη επιτυχία της εκστρατείας μας στη Κύπρο.


     Και, βεβαίως, από την προετοιμασία των απαραιτήτων δεν παρελείφθη και η χειροποίητη κατασκευή των χαλινών ώστε, ακόμη κι αυτή η λεπτομέρεια να συνάδει με την επιτυχία του εγχειρήματος.


     Διότι, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", ήδη από το 2012, κερδίσαμε την αναγνώριση της καλύτερα οργανωμένης Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας παγκοσμίως και επιδίωξή μας είναι να τιμούμε εσαεί τις αναγνωρίσεις μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.