Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

NEKTAΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ :
ΟΤΑΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ


     Μόλις έκλεισε τα 20 χρόνια της και αποτελεί υπόδειγμα Αθλήτριας αλλά και Εκπαιδεύτριας Ιππασίας! Και για μας, τους Έλληνες Εφιπποτοξότες, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να ανακαλύπτουμε άριστους Ιππείς και Αμαζόνες, ανεξαρτήτως τους είδους Ιππασίας που υπηρετούν!


     Η Νεκταρία είναι το παιδί της "διπλανής πόρτας"! Με το άσβεστο ευγενικό χαμόγελό της, κάθε πρωί φτάνει στο Σταύλο με το δίκυκλό της για να ασχοληθεί μέχρι αργά το βράδυ με τους μαθητές της, τους Ίππους του Ομίλου αλλά και με κάθε απαραίτητη σταυλική εργασία χωρίς αυτό το χαμόγελο να την εγκαταλείψει ούτε για μια στιγμή!


     Οι αθλητικές της επιδόσεις εντυπωσιακές! Χαρακτήρας ήρεμος, αποφασιστικός αλλά και ευγενής, με "χέρια" πολύ προσεκτικά για το στόμα του Ίππου, αλλά και εξαιρετική ευφυία με την οποία εκτιμά αμέσως και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε απρόβλεπτη κατάσταση, αποτελεί ιππική απόλαυση για όποιον την παρακολουθεί στη διαδρομή των εμποδίων. 


     Και, φυσικά, για την Νεκταρία, η σχέση με τον Ίππο δεν τελειώνει στον στίβο αλλά συνεχίζεται στον Σταύλο με τη προσεκτική κι επιμελημένη φροντίδα του.


     Νοιώθουμε υπερήφανοι για τη λειτουργία του Σταύλου του Τάσου Μυλωνάκου και του επιπέδου των μαθητών του! Μέσα στη σεμνή σιωπή αλλά και την συνεχή λειτουργία στον χώρο αυτό, ο Ίππος υπηρετείται κατά τον καλύτερο τρόπο και η Νεκταρία Αλιφέρη είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής της εύρυθμης αλογατάρικης "τελετουργίας". Νεκταρία, εμάς μας κάνεις υπερήφανους και τους Ίππους που ιππεύεις τους κάνεις ευτυχισμένους με την ευγένεια του ήθους και των, παρά τα 20 χρόνια σου, έμπειρων "χεριών" σου!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.