Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ENAΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟ
Β' ΔΙΜΗΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Όπως είναι γνωστό μέσα από τα συνεχή δημοσιεύματα του Ιστολογίου μας, το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής ήδη έφτασε στο μέσον του και η μέχρι τώρα επιτυχία του είναι πολύ μεγαλύτερη της αρχικά αναμενόμενης.  Στις 16 Δεκεμβρίου 2012 και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2013 θα λειτουργήσει το Β' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής με το ίδιο, δοκιμασμένο, πρόγραμμα του Α' Διμήνου Σχολείου Ιππικής και υπό τις ίδιες συνθήκες και όρους.


     Το Δίμηνο Σχολείο Ιππικής λειτουργεί καθημερινώς, θα διαρκεί 4 ώρες, όπως ακριβώς και το πρόγραμμα τς Ιππικής Ακαδημίας της Lipica στην οποία εκπαιδεύθηκε ο απελθών Αρχηγός της Ομάδας μας, ο οποίος θα εξακολουθεί να επιβλέπει την εκπαίδευση με γρήγορο και εναλλασσόμενο καθημερινό πρόγραμμα, σχεδιασμένο με τα πρότυπα της Σλοβενικής Ακαδημίας. Διατίθενται μόνον 4 θέσεις για ενδιαφερομένους οι οποίοι εντός διμήνου θα αναδειχθούν σε τέλειους Εφιπποτοξότες και οι οποίοι μετά από επιτυχείς εξετάσεις θα μπορούν να εκπαιδεύουν και να ιππεύουν οι ίδιοι δωρεάν. Με τον τρόπο αυτό, τα έξοδα παρακολουθήσεως του Σχολείου τους "επιστρέφονται" ενώ διδάσκοντας και την Ομάδα θα μπορούν να βοηθούν αλλά και οι ίδιοι καθημερινώς να βελτιώνονται πολλαπλώς, χωρίς κόστος.


     Έτσι, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Β' Σχολείο Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ώστε να κρατηθεί η θέση, δοθέντος ότι δεν λειτουργούμε "εμπορικά" και επιδιώκουμε να παρέξουμε γνώση και δεξιότητα κατά τον καλύτερο τρόπο προς τα Μέλη μας, με μόνον 4 συμμετέχοντες κάθε φορά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.


     Δηλώσεις συμμετοχής στo :  hellenichorsebackarchery@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.