Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

     Αρχηγέ της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Νικόλαε Γ. Μιχαλολιάκε,

     Είναι γνωστό ότι ο υπογράφων, ως αντιτιθέμενος στη δημοκρατική αθλιότητα, ούτε υπεστήριξε ούτε και θα υποστηρίξει ποτέ τον οιονδήποτε εμπλεκόμενο, ανεξαρτήτως "επιγραφής", στην εθνοπροδοσία της κ(Υ)νοβουλευτικής δημοκρατίας! Όμως, με τον κοινό παρονομαστή του Έλληνα Πατριώτη προ των "οριακών ημερών" που διέρχεται η Πατρίδα μας θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι:

1. Εκτιμώντας όχι μόνον τις ψήφους των Πατριωτών οι οποίοι ψήφισαν "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" αλλά και τους πολύ περισσότερους που είναι οφθαλμοφανές ότι αναλογούν στον σχηματισμό σου, θα πρέπει να ανατρέψεις αμέσως την εικόνα που, εκ λάθους, προσέδωσες στην "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και στον εαυτό σου, αποκαλώντας από του βήματος του κ(Υ)νοβουλίου ως..."ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" σου τους αλήτες κομματικούς συνευρισκομένους! Είμαι πεπεισμένος ότι ούτε εσύ, ούτε οι συνεργάτες σου είστε "συνάδελφοι" εθνοπροδοτών λωποδυτών και ληστοσυμμοριτών, όπως οι υπόλοιποι κ(Υ)νοβουλευτικοί συνευρισκόμενοι! Καιρός είναι να δείξετε και σεις, οι της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ότι είστε ομοίως πεπεισμένοι!

2. Τάχιστα θα πρέπει να διαβεβαιώσετε τους Πατριώτες που σας ψήφισαν αλλά και εκείνους οι οποίοι εκτιμούν συγκεκριμένες ιδιότητες στον σχηματισμό σου ότι δεν αποτελείτε "συνέχεια" των παρακρατικών χαφιεδόσκυλων του ΛΑ.Ο.Σ. ο οποίος πήγε κατά διαόλου διότι δεν κατάλαβε ότι οι Έλληνες Πατριώτες δε ψηφίζουν προστάτες των πραιτωριανών του Συστήματος αλλά πολιτικά "αναχώματα" κατανικήσεώς τους! Εάν κάποιοι εκ των σημερινών συστημικών πραιτωριανών σας ψήφισαν δεν σημαίνει ότι το ποσοστό τους θα πρέπει να σε οδηγήσει στο λάθος να περιφρονήσεις το ογκωδέστερο ποσοστό που θα σας ψήφιζε εάν επείθετο ότι, πράγματι, αντιτίθεσθε στο σύστημα όντας έτοιμοι να το πολεμήσετε, ασφαλώς, πολεμώντας κατά προτεραιότητα όσους το υποθάλπουν!

3. Σε λίγο μια μεγάλη λαϊκή αντίδραση θα ξεσπάσει στη καρδιά της Χώρας! Δράξετε την ευκαιρία και αξιοποιείστε την υπέρ του Λαού! Μη καλυφθείτε πίσω από τους πάνοπλους πραιτωριανούς του κράτους αφήνοντας την εντύπωση ενός "διαδόχου" του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά κρατείστε ορθάνοιχτη τη πύλη της αισχρής Βουλής, καλώντας τους Έλληνες να μπουν μέσα και να ζητήσουν, παντί τρόπω, "εξηγήσεις" από τα εθνοπροδοτικά κομματόσκυλα!

     ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ! 

     Άλλως, χάσατε! και χάσατε τελεσιδίκως με ορατό το τίμημα της εξοντώσεώς σας από το ίδιο το σύστημα ενώπιον του οποίου φανήκατε μοιραίοι και αδύναμοι!  

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης 

1 σχόλιο:

  1. Τον έδεσες κόμπο το χοντρό και τώρα θα μας δείξει αν είναι με τα κρατικά αφεντικά ή με τους ψηφοφόρους του. Απίθανη παγίδα και συγχαρητήρια για την έξυπνη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.