Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ  "HABER TURK"
ΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ



     Φορώντας, πάντοτε, τις λαμπρές φορεσιές των Βυζαντινών Τοξοτών τρία από τα επτά μέλη της Αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για να μετάσχουν στους διεθνείς Αγώνες Παραδοσιακής Τοξοβολίας, βρέθηκαν σε μία μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή του "HABER TURK" που παρουσίασε το έργο της εφιπποτοξοτικής Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ".


     Οι Σπυρίδων Μπάκας, Ιωάννης Κατής και Λάμπρος Παπαγεωργίου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλατώ του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού τοξεύοντας και μιλώντας για την Ομάδα μας και την Ελληνική Έφιππη και Παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Η εκπομπή μεταδόθηκε "ζωντανά" μέσω διαδικτύου και, όπως ανακοινώθηκε, είχε τεράστια τηλεθέαση, "συνέπεσε" δε με την επικαιρότητα της δηλώσεως του Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος είπε : "Ήμασταν και είμαστε αλληλέγγυοι με την Ελλάδα".  


     Πραγματικά, η τόξευση σε ειδικό τουρκικό στόχο (Puta) που είχε στηθεί στο πλατώ και η σκηνική παρουσία των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" μέσα στο στούντιο του "HABER TURK" ήσαν εντυπωσιακές αλλά και η μεγάλης διαρκείας αυτή εκπομπή ήταν εξαιρετική με τέλεια ροή, εντυπωσιακή σκηνοθεσία, θαυμάσιους παρουσιαστές,... εύστοχες ερωτήσεις, σωστή πληροφόρηση για την Τοξοβολία! Ειδικώς, ο τηλεοπτικός "λόγος" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"  άψογος!


     Kαι εξ όσων πληροφορούμεθα από την Κωνσταντινούπολη 26 μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί κι εφημερίδες παρουσίασαν κατά τον πλέον λαμπρό τρόπο τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" και την εμφάνισή τους στην Βασιλεύουσα. 


     Εύγε στον Σπυρίδωνα Μπάκα, Ιωάννη Κατή και Λάμπρο Παπαγεωργίου για την επάξια εκπροσώπηση της πάντα ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στην Τουρκία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο "ΗΑBER TURK" για την ΑΡΙΣΤΗ παραγωγή της εκπομπής!


     Μετά την επιστροφή της Αποστολής μας θα αναρτηθεί διαδικτυακώς η εκπομπή από τον δίαυλο του YouTube της Ομάδος μας.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.