Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ
ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟΞΟ!



     Ένας νεαρός Έλληνας, τελεσίφοιτος της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Bolognia, υπό την καθοδήγηση του Ιταλού Δασκάλου του στην Τοξοβολία, κατάφερε να ανακατασκευάσει ένα αρχαίο Ελληνικό πολεμικό Τόξο.

     Το συγκεκριμένο Τόξο ανακατασκευάστηκε κατόπιν επισταμένης μελέτης, όχι μόνον με τα αυθεντικά υλικά της εποχής του αλλά και με τα ανάλογα εργαλεία, αλλά και μεθόδους της κλασικής εποχής ώστε το αποτέλεσμα να είναι απολύτως αυθεντικό!

     Ο Έλλην δημιουργός του μας ετίμησε με την παρουσίαση του σπανίου αυτού αντικειμένου το οποίο δοκιμάστηκε βλητικά από τον Αρχηγό των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με εκπληκτική αίσθηση και αποτέλεσμα βολής! Πράγματι, όσο κι αν "κάποιοι" προσπαθούν να το ..."παρακάμψουν", η αρχαία ψυχή ζει σε πολλούς Συμπατριώτες μας και όχι μόνον...

     Ο νεαρός ανακατασκευαστής του αρχαίου Ελληνικού Τόξου σύντομα θα αναρτήσει στο Ιστολόγιό μας ολόκληρη την εργασία του η οποία αποτελεί "σταθμό" για την σύγχρονη Ελληνική Τοξοβολία, λόγος για τον οποίο η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" σκοπεύει να τον τιμήσει μαζύ με τον Ιταλό Δάσκαλό του!

     Σύντομα, η όλη παρουσίαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.