Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ENA "ΔΥΝΑΤΟ" ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


     Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ενδιαφέρον για όλα τα Μέλη μας που θα βρεθούν στο νέο χώρο μας τον οποίο θα "εγκαινιάσουμε" προπονητικά. Άλλωστε, τα Τόξα μας δε μπορεί να "περιμένουν" όπως κάποιοι ...φραπεδάριοι πάνω σε καναπέδες...


     Θα ξεκινήσουμε με την καθιερωμένη μας Τοξοβολία, θα οργανώσουμε τις Ομάδες Μαθημάτων Ιππασίας που ξεκινάμε από τις 14 Ιουνίου με στόχο την ταχύτατη ανάδειξη Εφιπποτοξοτών υψηλού επιπέδου και θα ολοκληρώσουμε το απόγευμά μας με "ξενάγηση" στους νέους μας χώρους και παρακολούθηση (δωρεάν και για όσους θέλουν) του διεθνούς Ιππικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται για  δέκατη  όγδοη  χρονιά  στη χώρα μας, το Athens CSIO2*‐W


     Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους όχι απλώς να προπονηθούμε αλλά και να δούμε "από μέσα" μια διεθνή ιππική αγωνιστική διοργάνωση, με την οργάνωση των Σταύλων των διεθνών Αποστολών, τους Ίππους, τους Αθλητές και τις φάσεις των αγωνισμάτων, στέλνοντάς τους μιαν ευγενική- θετική "σκέψη" για καλή επιτυχία!


    A! Kαι να μη ξεχνάμε ότι, πλέον, δεν έχουμε καμία οικονομική επιβάρυνση στον χώρο όπου ευγενώς φιλοξενούμεθα από την Διοίκηση του Κ.Ε.ΙΠΠ. την οποία ευχαριστούμε!


     Οδηγίες προσβάσεως στον νέο μας χώρο εδώ.






ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


     Για κάποιον λόγο, κατά την σημερινή ημέρα επταπλασιάστηκαν (!) οι επισκέψεις στο Ιστολόγιό μας! Πέραν αυτού λάβαμε και τέσσερα ουσιώδη μηνύματα από φίλους με σημαντικές επισημάνσεις για την Έφιππη Τοξοβολία στην Ελλάδα.

     Ευχαριστούμε τους φίλους επισκέπτες και θα επανέλθουμε στις επισημάνσεις των επιστολογράφων μας οι οποίες, λόγω ενδιαφέροντος, αξίζει να σχολιασθούν δημοσία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.