Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ  ΦΥΓΗ!     Ακόμη και οι εξώνητοι καθεστώδουλοι το παραδέχονται για τα αφεντικά τους :


Tα ίδια χέρια που ψήφιζαν δημοκρατία, τώρα τη μουτζώνουν!
Ακριβώς τα ...ίδια"!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ!


     Και τρέπονται σε άτακτη φυγή από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και όχι από τους οπαδούς μιας "συγκεκριμένης παρατάξεως" όπως θέλει να βαυκαλίζεται ο βο(υ)λευτής Μάκης Βορίδης του οποίου η κοινοβο(υ)λευτική ίωση παράγει κομματικούς εφιάλτες, σπρώχνοντάς τον σε παραισθησιακές δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες οι "ακροαριστεροί" υποκινούν την αποπομπή των προδοτών πολιτικών! 
    Φαίνεται ότι ο Μάκης Βορίδης, συμβιβαζόμενος προς χάρη κομματικού του συμφέροντος, να παραδώσει σε συγκεκριμένο υπο-γκροπούσκολο τον λαϊκό ξεσηκωμό,  αρκείται να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα όσα διαδραματίζονται έξω από τη στρούγκα της (Β)ουλής των Ελλήνων, οχυρωμένος στο απυρόβλητο (;) της ...φάτνης του!     Παρά ταύτα, οι εργασίες της Ομάδος μας συνεχίζονται κανονικά εν μέσω της καταιγίδος που εντείνεται και θα ενταθεί προβλέψιμα! Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" (διόλου "ακροαριστεροί" Μάκη Βορίδη...) συμπαρατεταγμένοι με τους Συμπατριώτες μας βρισκόμαστε στους δρόμους ως μαχόμενοι και όχι ως ...άστεγοι!

     Αυτή την εβδομάδα μετακινούμεθα στο νέο μας χώρο!

  Σύντομα τα ...ευχάριστα νεώτερα, μέσα σε μια δυσάρεστη "γενικώτερη" εξέλιξη! 


 Ο Ίππος και το Τόξο ομορφαίνουν ακόμη και την κοινοβο(υ)λευτική ασχήμια στην οποία επιμένουν απεγνωσμένα ο Μάκης Βορίδης και οι 300 συνένοχοι-συνάδελφοί του!


__________________________________________________
H A.M. o Bασιλεύς Κωνσταντίνος Β' με Μήνυμά του, τοποθετείται ως εξής:


Λαμβάνω πολλά μηνύματα με το αίτημα να τοποθετηθώ σχετικά με τις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, συγκεντρώσεις των ‘Αγανακτισμένων’.

Έχω παλαιότερα υποστηρίξει την ανάγκη να εκφράζει η 'σιωπηρή πλειοψηφία' του Λαού την θέση της στα πολύ σημαντικά γεγονότα, στις μεγάλες, δύσκολες στιγμές της χώρας.

Να δίνει το δικό της στίγμα στην πολιτική ηγεσία, η οποία θα πρέπει έγκαιρα να αφουγκράζεται και να ανταποκρίνεται προτού φτάσει ο Λαός στην Αγανάκτηση.

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος είχε αρχικά αποδεχθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη να συμβάλλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της δύσκολης οικονομικής προσαρμογής. Η μετάβαση από την υπομονή στην αγανάκτηση και δη στην έκταση που εκδηλώνεται, είναι μεγάλο βήμα.

Οι ειρηνικές συγκεντρώσεις που γίνονται σήμερα σε πολλά σημεία της χώρας είναι, δίχως αμφισβήτηση, δείγμα καθαρής Δημοκρατίας, δείγμα ευθύνης, πολιτισμού και συμμετοχής στα κοινά.

Δεν μπορεί όμως κάποιος να μην αναρωτηθεί 'ποιο θα είναι, ποιό πρέπει να είναι το επόμενο βήμα’; Τα πλήθη δεν θα μείνουν στις πλατείες για πάντα. Θα πάψουν άραγε να είναι αγανακτισμένοι όταν επιστρέψουν στα σπίτια τους;  Όσοι από την 'σιωπηρή πλειοψηφία' δεν συμμετέχουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις, δεν είναι και οι ίδιοι αγανακτισμένοι; Οι εκδηλώσεις κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Το μήνυμά τους όμως δεν θα ξεχαστεί γιατί και η σιωπή τους ακόμα, θα είναι ηχηρή.

Η ευχή που θα ήθελα να μεταφέρω είναι να παραμείνει η συλλογική αυτή έκφραση αγανάκτησης αγνή, όπως ξεκίνησε. Αυτόβουλη, χωρίς ίχνος δημαγωγίας, δίχως κομματική ομπρέλα, και πάνω από όλα, ειρηνική.


Κωνσταντίνος Β'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.