Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"ΟΥΚ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ


 Ή ΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

[Πλάτωνος "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" βιβλ. η]


     Μόλις σήμερα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και μέσα παραδέχονται ότι η Χώρα βρίσκεται σε φάση καταρρεύσεως και ακυβερνησίας, ειδικώς, μετά τις αθρόες παραιτήσεις κυβερνητικών βουλευτών. Εμείς το είδαμε πριν αρκετό καιρό και το δημοσιεύουμε στην προχθεσινή ανακοίνωσή μας.


     Η πρωτοφανής λαϊκή αποδοκιμασία όχι απλώς της κυβερνητικής πολιτικής, όχι απλώς των κομμάτων και προσώπων, αλλά της ίδιας της δημοκρατίας αν και έγινε από όλους συνειδητή, εν τούτοις από κάποιους δεν γίνεται παραδεκτή διότι θέλει "αρετή και τόλμη" η παραδοχή του μεγάλου λάθους!


     Με την συμμορία των κοινοβουλευτικών προδοτών παγιδευμένη στα ασυγχώρητα εγκλήματά τους, oι μέχρι τώρα παντοδύναμοι "διαχειριστές της εξουσίας" βλέπουν έξω από την έξοδο διαφυγής τους τις κάννες του εκτελεστικού αποσπάσματος και επιστρέφουν στο πολιορκούμενο "καταφύγιό" τους παρατείνοντας την ίδια τη ζωή τους... Όμως, οι προδομένοι Έλληνες μπορεί να έπαιξαν την πόρνη επί δεκαετίες ανεχόμενοι την ασέλγεια των "εκλεκτών" της δημοκρατίας, αλλά, πλέον, τους καταλάβαμε ΟΛΟΙ!


     Η Πατρίδα μπήκε στην τροχιά της καθάρσεως των δημοκρατικών καθαρμάτων αλλά και του ίδιου μιάσματος της δημοκρατικής τυραννίας. Ο Πλάτων το επεσήμανε πολλούς αιώνες πριν..., οι απόγονοί του, όμως, άργησαν αλλά επί τέλους φαίνεται ότι αρχίζουν να το εννοούν.


     Το σύστημα και οι πραιτωριανοί που το στήριζαν είναι στριμωγμένοι στη γωνιά πάνοπλοι αλλά εξουθενωμένοι. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι μας αρκεί ένα απλό ρόπαλο για να τσακίσουμε κάθε εχθρό όσο "αστακωμένος" κι αν είναι και  μπορεί να αργήσαμε αλλά, ευτυχώς πια, αδράξαμε για τα καλά το ρόπαλο! Οι μέρες οργής εντείνονται και ξημερώνει η κάθαρση. Ωστόσο, προσοχή μη μας ξεφύγει το ρόπαλο από τα χέρια μέχρι να σκοτώσουμε τη κατσαρίδα στη γωνιά της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.