Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΩΝ

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΩΝ




     Στο πλαίσιο του ουμανιστικού πνεύματος του ιδρυτικού οράματος των "Ελλήνων Κενταύρων" ιδρύθηκε (2016) και λειτουργεί η Σχολή Τυφλών Εφιπποτοξοτών των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" υπό την διεύθυνση του Εκπαιδευτή Αθανασίου Ψωρομύτη.


     Ήδη, από ετών, αυτή η μοναδική, παγκοσμίως, Σχολή, έχει αναγνωρισθεί διεθνώς και έχει προβληθεί στον ειδικό ξένο τύπο, αλλά, δυστυχώς, ουδέποτε προεβλήθη στο εσωτερικό όπου, βεβαίως, τα "ενδιαφέροντα" περιστρέφονται περί τα "γνωστά" και μόλις τώρα, δύο έγκριτα ειδησεογραφικά Κανάλια επέδειξαν ενδιαφέρον γι αυτή την πολύ ιδιαίτερη Σχολή προσερχόμενα στο Ιππευτήριο των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" στο Ιππικό Κέντρο Πλατέος Μεσσηνίας το οποίο ευγενώς παραχωρεί ο κ. Γεώργιος Τζαβάρας προς τον οποίο είμαστε ευγνώμονες, προκειμένου να παρουσιάσουν το έργο της και τον δημιουργό της.


     Για πρώτη φορά, λοιπόν, παρουσιάζεται στην ελληνική ειδησεογραφία η Σχολή Τυφλών Εφιπποτοξοτών των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και ο δημιουργός της, Εκπαιδευτής Αθανάσιος Ψωρομύτης ο οποίος μας μιλά για την Σχολή του.




     Εμφορούμενοι από τις πλατωνικές Αξίες και τιμώντας τα ινδάλματά μας, τους πολεμιστές Έλληνες Στρατιώτες της Δύσεως, οι "Έλληνες Κένταυροι" κινούμεθα, εκ καθήκοντος, στην αναπόδραστη τροχιά της συνεισφοράς στον ανθρώπινο Πολιτισμό κατά πως πρέπει στους Έλληνες όλων των εποχών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.