Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" [ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ]

 AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

     Μιλώντας για πόλεμο ως σημείο αναφοράς, ο χρόνος του σίγουρα είναι η νύχτα, με το σκοτάδι να προστατεύει αυτόν που αιφνιδιάζει. Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας", όπως και όλη η υπόλοιπη Ομάδα, προσεγγίζουν την Τοξοβολία ως πολεμική τέχνη αφιερώνοντας τούτη την νυκτερινή Προπόνηση στη ...νύχτα! Διότι οι "νύχτα" δεν φιλοξενεί μόνον αχρείους παραβατικούς, αλλά και πολεμιστές!

     Η τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" υπήρξε μια προχωρημένη προέκταση της σειράς "Φως, Οπτική Αντίληψη και Δέος..." που καθιερώσαμε στο παρελθόν μελετώντας την στοχαστική επίδραση του φωτός κατά την τοξευτική διαδικασία. Σε απόλυτο σκοτάδι, με ενοχλητικά στροβοσκοπικά φώτα, με απευθείας δέσμες φωτός στα μάτια και με αποτέλεσμα όπως θα το δούμε στις φωτογραφίες της αναλυτικής αναρτήσεως που θα παρουσιασθεί στο Ιστολόγιο της Ομάδος μας! Μια δυνατή εμπειρία Τοξοβολίας!

     Έτσι, με την χαρακτηριστική προπορεία στην Τοξοβολία, οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» ενέταξαν στο ασκησιολόγιό τους και την νυκτερινή Προπόνηση, ορθώς πεπεισμένοι ότι αυτή ολοκληρώνει τον Τοξότη καθοδηγώντας τον προς την εμβάθυνση της στοχαστικής διαδικασίας.

     Ένα πραγματικό πειραματικό εργαστήριο είναι η Ομάδα μας σε μία προσπάθεια συνεισφοράς προς το παγκόσμιο πολιτιστικό αγαθό, όπως θεωρεί η «Unesco» την Έφιππη Τοξοβολία και, βεβαίως, οι «Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας» δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από αυτήν την ευγενή συνεισφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.