Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Στο "μονοπάτι" ενός ουσιαστικού ερωτήματος για την ευστοχία, βρίσκεται ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος", Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, ο οποίος μελετά την σχέση της ασταθούς ισορροπίας του Τοξότη με την τοξευτικήν ευστοχία.


     Η "οπτική" της προσεγγίσεως, όπως μας την εκθέτει ο ίδιος, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και τα πρώτα συμπεράσματα τόσο "ανατρεπτικά" που ...αιφνιδιάζουν.


     Καθώς η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων", με την καθημερινή, σχεδόν, εφιπποτοξοτική δραστηριότητά της αποτελεί ένα συστηματικό πειραματικό εργαστήριο του εφιπποτοξοτικού αντικειμένου, πολλά τα εξαγόμενα γι  αυτό και ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" κινείται σε μία πολύ θετική τροχιά αναθεωρήσεως βασικών στοχαστικών κανόνων.


     Βεβαίως, ο Ιφικράτης μας επενδύει τον "κορμό" της έρευνάς του στην 13χρονη Μαρίνα η οποία αποτελεί, πλέον, υπόδειγμα τοξευτικής στάσεως και τεχνικής, λόγω των ιδιαιτέρως ανεπτυγμένων πνευματικών ικανοτήτων της οι οποίες την βοήθησαν και στην Τοξοβολία, όπως την βοηθούν και στη ζωή της με αποτέλεσμα σε αυτή την ηλικία να είναι ...συγγραφέας δύο βιβλίων, να αριστεύει και σε δεύτερη πολεμική τέχνη, ενώ, φυσικά, αριστεύει και στο σχολείο της!  Ευχή όλων μας "τύχη αγαθή" στην έρευνα του Ιφικράτη μας και στην νεαρή Μαρίνα, επ΄ αγαθώ όλων μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.