Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΗ ΒΙΓΛΑΤΟΡΙΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Στη βιγλατορία των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ο Ενετικός Λέων μπορεί να είναι υπερήφανος. Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός μπορεί να αισθάνεται ασφαλής όσο οι νεώτεροι αμύντορές του διατηρούν τα δόγματα της Γαληνοτάτης μέσα στον χρόνο.


     Στον χώρο των αδελφών Κενταύρων Κερκύρας η τελευταία Προπόνηση ανέπτυξε το δόγμα των εμπηκτικών τοξεύσεων μετά από μία προετοιμασία κλασικών "πυρών", κατά τα παραδεδεγμένα.


     Η, ραγδαία, αναπτυσσόμενη Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", κατά την Προπόνηση του τελευταίου Σαββάτου, προχώρησε ακόμη ένα "βήμα" στην εξέλιξη της "τοξευτικής γωνίας" και στην κατανόησή της.


     Έτσι, η διάταξη της Γραμμής Βολής πήρε μια πρωτότυπη αναδιαμόρφωση προκειμένου τα "εμπηκτικά πυρά" να βρουν το στόχο υπό νέα γωνία η οποία αναπτύσσει το ένστικτο και καταργεί τους φορμαλισμούς οι οποίοι ανακόπτουν κάθε πρόοδο.


     Και τα αποτελέσματα όλων αυτών των ρηξικέλευθων παραμέτρων ενός δυναμικού ασκησιολογίου επί του ...στόχου.


     Με τον Ακάδημο και την Όλγα να αποχαιρετούν την Κέρκυρα και να επιστρέφουν κοντά μας, ευχόμαστε ο απόηχος της παρουσίας τους ανάμεσα στους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" να αφήσει πίσω τους τη θετική σκέψη τους και σκέψη όλων μας για τους αδελφούς Κορφιάτες, ώστε να συνεχίσουν να έχουν μια καρποφόρα χειμερινή προπονητική περίοδο όπως είχαν και το καλοκαίρι που μόλις τελειώνει.


     Στη βιγλατορία των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" οι αλεβάρδες που απώθησαν τους αμφισβητίες της Ευρώπης διατηρούν το αξιόμαχο των αιχμών τους. Όπως τις διατηρούν αξιόμαχες και όπου ..."Έλληνες Κένταυροι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.